Her er emoji’ens historie

Det er en fed service

 

(Foto: Debucari)

Hvis du hører til dem, der synes, at de altid ser for tykke ud på billederne til Instagram – eller har du brug for en person, der kan give dig en undskyldning for at spise vildt meget af din yndlings-ret – har den nye japanske Debucari service det helt rigtige.

Debucari udleder tykke mennesker – eller lad os bare kalde dem store – fra 18 dollars i timen. Det svarer til godt 100 kroner. For de penge kan man vælge mellem snesevis af overvægtige personer, som du kan hyre til alle mulige ting.

Det mest populære i øjeblikket blandt japanerne er at leje et stort menneske til sine online fotos på Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok eller en af japanernes egne sociale medier.

Debucari fortæller, at mange også booker en fed for at deltage i deres parties med lutter super-slanke deltagere. Nogle bruger også en af tjenestens folk som fødselsdags-gave til en overvægtig person, til at lægge sig ved siden af i sengen for at føle sig tryk – eller at gå en tur med, så naboerne kan se, at man er en cool og hip person, der går ind for ”fatlivesmatter.”

Debucari er ikke en joke eller en hån mod mennesker, der lægger nogle flere kilo på badevægten end gennemsnittet.

Ideen er skam seriøst nok og skabt af  en vis hr. Bliss, der ejer et tøjmærke med lutter store størrelser. Qzilla hedder det.

Bliss opdagede, at han konstant manglede modeller til at demonstrere sit tøj i reklamer, ved events og modeshow. De normale model-bureauer havde dem ikke. Snarere tværtimod.

Debucari-ejeren understreger, at fedme slet ikke skal forstås som nedværdigheden. Tværtimod er det positivt og motiverende, og flere af hans modeller tjener gode penge på deres ekstra kilo.

I modsætning til USA og for den sags skyld Danmark har Japan meget få overvægtige mennesker. Derfor er behovet for Debucari stort….

ange influencere bruger Photoshop for at gøre sig kønnere og slankere. I Japan hyrer man Debucari. (Foto: Debucari)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er emoji’ens historie