OnePlus ur fås kun på Instagram

Hvilken sport dyrker de rige?

(Foto: Planet Fox / Pixabay)

For et par dage siden røg det helt op i avisernes overskrifter, at Danmarks rigeste mand –    fra Anders Holch Povlsen fra Bestseller – havde købt sig ind i FC Midtjylland formedelst 125 millioner kroner.

Holch Povlsen følger derefter i hælene på Lars Seier  Christensen, der ejer en tredjedel af aktierne i FC København . Med i millionær-klubben er også Jan Bech Andersen og Niels Thorborg, der henholdsvis er bestyrelses-formænd og med-ejere i Brøndby IF og OB,

Også internationalt er det blevet trendy for mange-millionærer og milliardærer at købe sig ind i succesrige fodbold-klubber. Det ses måske tydeligst hos de bedste britiske hold med russiske, arabiske og amerikanske ejere.

Men hvor meget går rigmændene egentlig op i fodbold, når de køber klubberne? Ser de ikke mere fodbold som forretning end som sport, man sidder på stadion eller hjemme foran tv og følger tæt uge efter uge?

En ny analyse fra Wealth-X afslører, hvilke sports-arter de superrige selv dyrker eller interesserer sig rigtig meget for.

(Foto: TourMandarin / Pixabay)

Wealth-X hævder at have den bedste og mest detaljerede oversigt over verdens rige. De interviewede i undersøgelsen er folk, der er gode for mellem fem og 30 millioner dollars. Denne type mennesker kaldes også for VHNW’ere – Very High Net Worth.

De fleste af dem er self-made og fokuserer mest på den daglige drift af deres forretninger. Mange af dem har dog også en lidenskab for mode, teknologi, biler, velgørenhed – og sport.

Golf er en klar nummer ét – med fodbold på andenpladsen. Favorit-sporten afhænger ikke overraskende af multi-millionærernes alder.

Ifølge Wealth-X er 25 procent af de rige engageret i sport. Hvis de ikke selv hopper i trikot’et, ser de på sport som afslapning og hobby.

Golf og skiløb dyrker millionærerne selv, mens fodbold er noget, de kigger på – eller investerer i….

(Infografik: Statista.com)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus ur fås kun på Instagram