Uret bliver smartere

Bedre vejr på Twitter

(Foto: Matteo Catanese / Unsplash)

Det sociale medie Twitter ser ud til at være vågnet op af sin døs og lancerer lige nu den ene spændende nye feature efter den anden.

Det seneste nye er, at Twitter vil gå til vejret. Eller rettere – Twitter er gået i samarbejde med meteorologer for at kunne give sine brugere konstant opdaterede og lokale vejrudsigter.

Den nye ”Tomorrow” platform skal være så præcis, at den kan orientere sine brugere om f.eks. lokale regnbyger, der er på vej om så og så lang tid. Desuden – og det er nok vigtigere – Tomorrow skal også kunne advare om storme og uvejr på vej.

Det særlige ved Tomorrow er ikke kun præcisionen og den konstante opdatering om vejret omkring hver bruger. Platformen er samtidig inter-aktiv.

På dage med forventet dårligt vejr kan Twitter brugere stille spørgsmål ”live” til meteorologer og få svar med det samme. Det foregår som en online dialog med den lokale vejr-specialist.

Når der ikke lige er fare på færde, kan brugere sende deres spørgsmål via email. Senere bliver det udvidet med et ”direct messaging” system.

Twitter vil sende højaktuelle vejrudsigter ned på sine brugeres mobiler ovc laptops. (Foto: Hilary Clark / Pixabay)

Twitter vil tilbyde Tomorrow både som gratis tjeneste og pr. abonnement, der koster 10 dollars om måneden.

Alle brugere vil hver aften modtage en email med vejrudsigten for deres by. Mailene vil også indeholder en nyheds-artikel, et digt, et meme, en kort video og eventuelt til en opfordring til at gøre bestemte ting i forhold til vejret.

Abonnenter får desuden adgang til live audio events, lange artikler og mulighed for at købe ting til særpris. En del af de indkomne penge vil Twitter donere til klima- og miljø-organisationer.

Twitter lancerer i første omgang sin avancerede vejrudsigt i USA, hvor man har hyret lokale meteorologer i et dusin forskellige storbyer.

Inden årets udgang skal 50 amerikanske storbyer være dækket. Derefter kommer turen til lande med ekstreme vejrforhold som f.eks. Indien og Brasilien.

Om Tomorrow også lander i mere fredelige dele af verden som f.eks. Danmark og Skandinavien, er ikke offentliggjort endnu….

(Foto: Hilary Clark / Pixabay) mand med mobil

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uret bliver smartere