Verdens hurtigste smartwatch

Lækkerier til den seriøse gamer

 

(Foto: Acer)

Taiwanesiske Acer laver meget andet end almindelige laptops til kontoret. Heldigvis også ting, der er meget mere spændende og ambitiøse.

Tag  bare et kig på Acers to nye Predator gamer laptops. Det er topklasse varer til seriøse computer-spillere og e-sports freaks. Ydelsen og prisen er også derefter. Professionelle for at sige det på den pæne måde.

Acers nye Predator Helios 500 er et kraftværk med et stort 17,3 tommer display. Så behøver man ikke at have en separat skærm for at se detaljerne.

Helios 500 fås f.eks. med et forrygende flot 4K display i mini-LED teknologi. Opdateringen sker 120 gange I sekundet – også kaldet refresh rate i Hz.

På grund af mini-LED kan hver del af skærmen styres meget bedre separat end på traditionelle displays. Det sikrer bl.a. en lysstyrke svarende til HDR 1000, fortæller Acer.

Er 120 Hz ikke hurtigt nok, fås Acer laptoppen og med ekstreme 360 Hz opdatering. Den grafiske opløsning er så kun Full HD med 1.090 punkter, men videoer og animationer vises altså helt uden hakker.

(Foto: Acer)

 

Motoren i Helios 500 er Intels nyeste i9 af 11. generation, der arbejder sammen med Nvidias GeForce RTX 3080 grafikkort. En meget stærk kombination til gaming med maksimum performance.

Helios kan rumme 64 GB RAM og 2 TB lager. Det betyder, at Acer laptoppen sagtens kunne bruges som en arbejdsstation til video-redigering. Efter sigende skal adskillige professionelle influencere på YouTube allerede bruge Acer’en til dette formål.

Acer laptoppen kommer med rigtigt mange stik og porte: To USB-VC Thunderbolt 4, tre USB 3.2, HDMI 2.1, mini-DP 1.4 og en RJ45.

Dertil kommer Wi-Fi 6 og Ethernet i en særlig tunet version, der kaldes for Intel Killer. De kan samtidig suppleres med Intel Killer Doubleshot Pro 5G, der transmitterer trådløse signaler vildt hurtigt over de nye mobilnet.

Endelig kan Helios 500 ikke kun vise flotte billeder. Lyden følger med. Laptoppen har således indbygget DTS:X Ultra audio og 3D simuleret surround sour.

Acer Predator Helios 500 kommer til Danmark i august til priser fra 25.499 kroner. Mange penge, som gamer-freaks godt kan begynde at spare op til….

(Foto: Acer)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens hurtigste smartwatch