AirPlay 2 til alle højttalere

Victus er nyt gamer navn

(Foto: HP)

På latin betyder ordet ”victor” sejrherre, mens ”victus” kan oversættes til levemåde.

Begge oversættelser kan bruges til HP’s nye familie af laptops, der henvender sig til begyndere udi gaming, e-sport og computerspil. For dem er spil en livsstil, og de vil naturligvis gerne vinde.

Med en pris på 5.800 kroner lyder den første Victus by HP 16 som et fornuftigt tilbud til dem, der lige vil prøve at snuse til seriøs gaming på en pc, før de kaster sig ud i større investeringer i f.eks. HP’s mere ambitiøse Omen spil-laptops.

Motoren i Victus kan man vælge fra enten Intels 11. generation Core processorer – med i7-11800H som den største – eller fra AMD´s Ryzen 5000 serie med Ryzen 7 5800H i top.

Hvor man på HP’s dyrere Omen gamer-laptops kan give hver enkelt tast sit eget lys og kulør, må køberne af de billigere Victus nøjes med et almindeligt baggrunds-belyst tastatur. (Foto: HP)

Man kan samtidig vælge mellem grafikkort kort fra Nvidia som f.eks. RTX 3060 eller fra AMD med Radeon RX 5500M som det bedste.

Det er en større valgfrihed, end købere af langt dyrere spil-pc’er typisk har – også hos HP. Bare det ikke forvirrer begyndere og skræmmer dem væk fra det store hardware cirkus i gamer-verdenen.

Når vi nu er ved valgene, kan man tilmed købe sin Victus laptop i tre forskellige farver – Mica Sølv, Performance Blue og Ceramic White.

Hele herligheden er indbygget i et tilnærmelsesvist bæredygtigt design. HP genbruger f.eks. plastik-affald opsamlet i verdenshavene til konstruktion af kabinettet og de indbyggede højttalere.

De nye Victus by HP 16 laptops ventes at komme til salg i løbet af juni….

Skærmen på HP Victus er på 16 tommer, der kan vise grafik i op til Quad HD kvaliteten. Displayet er hurtigt med en opdaterings-frekvens på 165 Hz. (Foto: HP)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AirPlay 2 til alle højttalere