Huawei hopper i skærme

Telenor åbner virtuel butik

(Foto: Telenor)

Alle teleselskaber har en webshop, hvor folk kan købe abonnementer, mobiltelefoner og forskelligt tilbehør.

Landet store teleselskaber har samtidig fysiske butikker, hvor man kan få personlig betjening og føle på telefonerne, inden man køber dem.

Nu lancerer Danmarks næststørste teleselskab – Telenor – en hybrid af de to salgskanaler. Nemlig branchens første virtuelle butik.

Det nye butiks-koncept hedder Telenor Live. Det tilbyder mobiler, abonnementer og tilbehør – og ikke mindst personlig betjening. Præcis som den, man kender fra  de fysiske butikker.

Den store forskel er blot, at Telenor-medarbejderen viser rundt og giver rådgivning på skærmen. Kunden ser butikken på en video uden selv at være fysisk til stede.

Telenor fortæller, at kunden selv vælger, om han eller hun vil have sit kamera sluttet til. De første erfaringer viser, at feedbacken fra kunderne er meget positiv.

Telenor er det første danske teleselskab, der tilbyder det bedste fra den fysiske butik og en webshop via en højkvalitets-forbindelse.

Udvalget i Telenor Live er det samme som i teleselskabets fysiske butikker, og varerne bliver sendt direkte hjem til kunden.

Telenor Live har åben mandag til lørdag fra klokken 10 til 20. Den virtuelle butik besøges via  Telenors hjemmeside….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei hopper i skærme