Bedre Apple Music gratis

Instagram bedre på pc

(Foto: Katka Pavlickova / Unsplash)

Instagram er på mange måder et glimragende socialt medie til at distribuere og se billeder og video. Formentlig det mest populære af alle.

Problemet for mange er imidlertid, at Instagram er stærkt fokuseret på mobiltelefoner. Til gengæld er det begrænset, hvad man kan foretage sig på Instagram, når man sidder ved en pc.

En af begrænsningerne ser ud til at forsvinde snart. I hvert fald skal Instagram være på vej med en funktion, så også pc-brugere kan uploade billeder og tekst direkte.

Man kan godt finde software-pakker på markedet, der lader en gøre det allerede i dag. De er bare omveje og ikke lavet af Instagram selv.

Ifølge programmøren Alessando Paluzzi på Twitter skal Instagram være tæt på at lancere den længe imødesete nye upload feature fra pc.

Sådan en funktion kan lokke endnu flere brugere til Instagram. Ikke mindst professionelle fotografer og kunstnere, der har alle deres billeder liggende på pc eller Mac, fordi de her har adgang til værktøjer som f.eks. Photoshop eller Lightroom.

Som situationen er lige nu, skal fotograferne finde en løsning på at synkronisere med deres mobil og så herfra videre-sende fotos til Instagram.

Hvor ville det være dejligt, hvis man kunne gøre det direkte fra sin pc….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre Apple Music gratis