Microsoft fyrer Calibri

Trådløs oplader med musik i

(Foto: Belkinj)

Trådløse opladere til mobiltelefonen er efterhånden ved at være meget almindelige, og de er også kommet pænt ned i pris.

Opladerne kan dog generelt kun én ting: Hælde ny energi på smartphones og undertiden også et smart-ur og et sæt trådløse øretelefoner.

Belkin har nu fundet ud af, at mobilen selvfølgelig også kan bruges, mens den er placeret i opladeren. Den er ikke lukket ude fra verden i de timer, den får strøm på.

Belkins nye BOOST↑CHARGE forvandler nemlig opladeren til et multimedia apparat, som man f.eks. kan se Netflix film på, bruge til videomøder eller lytte musik på fra Spotify og Apple Music.

Mobiltelefonen kan placeres både på højkant og vandret i den musikalske oplader. (Foto: Belkinj)

Når telefonen er parkeret i den nye dok, står den i en vinkel, der gør let at aflæse skærmen. Fint til film og video-konferencer.

Bulen bag på BOOST↑CHARGE gemmer imidlertid også en audio forstærker på 10 watt  og en Bluetooth højttaler, der fyrer sin lyd af i opadgående retning.

Samtidig rummer Belkin nyheden et sæt ekstra mikrofoner, der enten kan afløse mobiltelefonens egne eller supplere dem. Godt ved telefon-samtaler og video-møder.

Belkins BOOST↑CHARGE™ Wireless Charging Stand + Speaker passer til alle mobiltelefoner, der er kompatible med Qi opladning – og det er næsten alle de store mærker i dag.

Nyheden fås i hvidt eller sort og koster 50 dollars. Det svarer til godt 300 kroner….

(Foto: Belkinj

(Foto: Belkinj)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Microsoft fyrer Calibri