Sydkorea bedst i 5G

Praktisk fra Dell

(Foto: Dell)

Når man markedsfører nye bærbare, er det altid vigtigt, at den nye model er størst, først, mindst, tyndest, lettest, billigst, dyrest eller stærkest på mindst ét område.

Ellers risikerer nyheden at forsvinde i den store flok af anonyme laptops markedet – og det går jo ikke.

Dell fortæller, at firmaets nye Latitude 7320 Detachable er den første laptop i verden, der kommer med en aftagelig Intel EVO-certificeret skærm.

Jeg ved ikke, hvor vigtigt det er for mange mennesker, men nu ved i det. Herefter kan vi så gå over til de andre specifikationer og features, der ser ud til at gøre den nye Dell til et fornuftigt køb for alle, som er på udkig efter en alsidig 2-i-1 laptop.

Folk med kendskab til Dell pc’er vil lægge mærke til, at Latitude 7320 er blevet mere elegant at se på.

Det skyldes tydeligt tyndere rammer omkring 13.3 tommer skærmen i Full HD kvalitet. Skærmen fylder nu 84 procent af laptoppens overflade. Screen-to-body ratio kaldes den slags.

Pennen placeres til parkering og opladning i en udhulning mellem tastatur og skærm. (Foto: Dell)

Pc’en indeholder den nyeste 11. generation af Intel Cord i7 vPro processorer, der giver 54 procent bedre ydelse end på sin forgænger.

Desuden er der kommet en række nye sikkerheds-funktioner og en øget stabilitet, som professionelle erhvervs-brugere af laptoppen nok vil være glade for.

Det gælder f.eks. en integreret finger-aftryks-læser og Express Sign-in funktionen: Den kan føle sin ejers nære tilstedeværelse og bruge et infrarødt web-kamera og Windows Hello til at vågne op og identificere ham eller hende til at få adgang.

Dell nyheden er også landet i moderne tider med videomøder:

Laptoppen er således udstyret med et godt 5 MP webcam og to mikrofoner over skærmen. Her sidder de for at undgå støj fra skriveri på tastaturet.

Via et Intelligent Audio kredsløb kan maskinen filtrere baggrund-støj fra, holde volumen stabil og prioritere de vigtigste stemmer.

(Foto: Dell)

Som ekstra-udstyr til Dell Latitude 7320 købe en aktiv pen, der bruges direkte på skærmen.

Pennen kan meget praktisk placeres i udhulning mellem tastatur og skær, hvor den kan oplades på bare 30 sekunder. Bagefter fungerer den i halvanden time på en optankning.

Også laptoppens eget batteri kan lades hurtigt op. Man kan komme fra nul til 80 procent kapacitet på bare en time.

Dell Latitude 7320 har Wi-Fi 6, eSIM kort og 4G mobiltelefoni, men ikke 5G som en del andre nye laptops.

Endelig skal nævnes, at laptoppen er en smule grøn. Dell bruger vandbaseret maling på alle lakerede flader. Emballagen er lavet af 75 procent genbrugs plastik og 25 procent, der er hentet op som affald fra verdenshavene.

Den alsidige pc, hvor man klikke tastatur og skærm fra hinanden, så den fungerer som tablet, fås med Intel processorer op til Core i7 og 32 GB RAM.

Priserne begynder ved 15.899 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydkorea bedst i 5G