Her er Disneys nye robot

Asus laver iMac rival

(Foto: Asus)

Ikke kun Apple kan designe og bygge elegante alt-i-én computere, der vil pynte på de fleste skriveborde.

I Windows-lejren kan man også lave direkte konkurrenter til den nye iMac. Se bare på denne Zen AiO fra laptop- og spilcomputer- specialisten Asus

Asus nyheden fås ikke i nær så mange farver som Apple iMac – nemlig kun i hvidt eller sort. Til gengæld er computeren lige så flot.

Tilmed er rammen omkring den 23,8 tommer store skærm endnu tyndere end Apples. Kun 2,8 mm, hvilket betyder, at displayet fylder 93 procent af hele pc’en.

Man kan vælge imellem, om man vil have LED-skærmen i Full HD kvalitet med eller uden touch betjening. Displayet er af høj kvalitet og kan vise 100 procent af den såkaldte sRGB farve-skala.

(Foto: Asus)

Selvfølgelig har Asus indrettet sin nye Zen AiO 24 pc, så den er rigtig god til videomøder. Dem bruger vi jo alle her under Corona – og sikkert også bagefter.

Pc’en har således flere Harman-Kardon højttalere med integreret subwoofer. Der er gode tale-mikrofoner, ligesom webcam’en på fronten er blevet forbedret til HD-kvalitet med 720 punkter pr. tomme.

Kameraet kan gemmes bag en automatisk lukker, når det ikke er i brug. De færreste ønsker jo, at hackere kan se med, hvad man foretager sig foran skærmen.

Desuden er Asus’ webcam koblet sammen med et infrarødt kamera-modul, så man kan logge ind håndfrit og med et smil på ansigtet via Windows Hello.

Asus bruger AMD’s Ryzen 7 processor som motor i systemet, men kan også leveres med de billigere Ryzen 5 og Ryzen 3 chips. Grafikken håndteres af en stærk AMD Radeon processor.

Standard er 32 GB RAM og et lager fordelt på hurtige SSD og rummelige harddiske. Op til 2 TB er der plads til i det slanke kabinet.

Der er Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6, USB-C, USB 3.2, USB 2,0, HDMI og Gigabit LAN forbindelser. Derudover et jackstik, der kan fungere både med mikrofon og hovedtelefon.

Endelig skal jeg huske at fortælle, at man da kan tale til og snakke med sin Asus alt-i-én pc. Den indeholder nemlig Amazons Alexa assistent.

Asus’ elegante Zen AiO 24 (M5401) lander på det amerikanske marked i maj til priser fra 700 dollars eller ca. 4.400 kroner. Med i prisen følger trådløst tastatur og mus. Danske priser og levering vises endnu ikke på Asus’ hjemmeside….

(Foto: Asus)

(Foto: Asus)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Disneys nye robot