Her er landets bedste mobilnet

Bedre vejr på Windows

(Foto: Microsoft)

Hvis du synes, at proces-linien på din Windows-skærm ændrer udseende i de kommende uger, er det ikke, fordi du trænger til nye briller.

Næh – Microsoft er i gang med at modificere sin ”taskbar” til Windows 10, så den kommer til at indeholde nye elementer som f.eks. vejrudsigt, nyheds-overskrifter, sports-resultater og aktie-kurser.

Klikker man på en af overskrifter, åbner de et separat vindue. Vel at mærke uden reklamer, som vi ellers er vant til fra tilsvarende genveje i sociale medier, på online aviser osv.

Microsoft lægger ud med et standard-udvalg af genveje, men som Windows 10 bruger kan man selvfølgelig skræddersyet indholdet af proceslinien helt efter eget ønske.

Man kan f.eks. sortere efter emne, udvælge nyhedskanaler osv. Man kan også gemme en artikel til senere læsning eller dele den via mail eller sociale medier.

 

 

Endelig kan man koble hele nyheds-formidlingen helt fra, hvis man synes, den bliver for forvirrende at have på sin i forvejen fyldte Windows-skærm.

Microsoft ved godt, at mange pc-brugere konstant tjekker nyheder og/eller sport på deres skærme. Så hvorfor ikke gøre det nemmere og hurtigere at få adgang til dem?

Microsoft understreger, at nyhedskilderne er nøje udvalgt efter deres kvalitet og troværdighed.

Desuden har software-giganten modtaget masser af henvendelser fra brugere, der gerne vil have den lokale vejrudsigt placeret lige foran øjnene.

Microsoft vil rulle de nye ”News and Interests” elementer til Windows ud i etapper. De første brugere vil se dem i løbet af et par uger….

(Foto: Microsoft)

(Foto: Microsoft)

 

www.microsoft.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er landets bedste mobilnet