De 10 bedste kamera mobiler lige nu

B&O går efter gamere

(Foto: Bang & Olufsen)

I de seneste par år har vi set og oplevet goe gamle Bang & Olufsen i helt usædvanlige sammenhænge. I hvert fald omgivelser, som vores forældre ville have svært ved at søge efter B&O.

Vi har f.eks. set B&O gå i fitness og løbesport gennem en alliance omkring trådløse øretelefoner  med et sneaker mærke fra Schweiz.

Vi har også kunnet finde B&O’s store tallerken-formede Beolab A9 højttalere blive solgt med Yves Saint Laurent navnet på i det franske modemærkes butikker.

Derpå dukkede B&O med genbrugs-flaget højt hævet. Fabrikken i Struer tilbød at renovere og shine gamle Beogram 4000 pladespillere med tangential-arm op, så de kørte som ny.

De nye trådløse Beoplay Portal hovedtelefoner skal være specielt gode sammen med Microsofts Xbox spillekonsol. (Foto: Bang & Olufsen)

Eller vi fik en overraskelse i september sidste år, da B&O gik ind som sponsor for det verdenskendte e-sportshold Astralis, der hører til verdens bedste i Counter Strike spillet.

Nu ser vi så, hvorfor Bang & Olufsen kastede et større marketing beløb efter den hurtigt voksende e-sport verden.

I dag løftede B&O nemlig sløret for sit første computerspil produkt – gamer hovedtelefonerne Beoplay Portal.

Med Portal vil B&O præsentere god dansk Hi-Fi kvalitet til gamer-folket, der samtidig får en række features – rettet specielt mod dem.

(Foto: Bang & Olufsen)

Beoplay Portal har f.eks. ikke en mikrofon-arm stikkende frem foran munden på brugeren, sådan som man ofte ser det på andre gamer headsær. I stedet har Beoplay en ”virtuel boom arm”, som er fagudtrykket for dimsen.

De trådløse Beoplay Portal kommer med aktiv støjreduktion, surround sound, let betjening og en vægt på kun 246 gram. Så kan man holde ud at have ”hørebøfferne” på i mange timer foran computer-skærmen.

Naturligvis kan man også bruge de nye danske hovedtelefoner til mange andre formål end netop spil. De er i det typisk elegante B&O look og fine til at lytte på musik – både hjemme på sofaen eller undervejs på cykel, siddende med en film på mobilen osv.

Når B&O taler om en ”virtuel boom arm”, skal man tage det helt bogstaveligt:

B&O har lavet sine første gamer hovedtelefoner. (Foto: Bang & Olufsen)

I stedet for den fysiske pind foran ansigtet har B&O givet hovedtelefonernes indbyggede mikrofoner en helt speciel retnings-bestemmelse, så de peger deres ”opmærksomhed” lige hen foran brugerens mund.

Brugerens stemme bliver både forstærket og isoleret fra omgivelses-støjen, så Beoplay Portal også bliver oplagte til telefon-samtaler og chat med holdkammerater på e-sport holdet.

B&O’s spilfokus afsløres tillige af, at hovedtelefonerne har både Bluetooth 5.1 og er kompatible med Microsofts spilkonsoller via Xbox Wireless. Desuden rummer Beoplay Portal Dolby Atmos til surround sound.

Spilletiden er op til 12 timer på en batteri-opladning og med aktiv støjreduktion (ANC), Bluetooth og Xbox Wireless tændt.

I forbindelse med lanceringen af Beoplay Portal har B&O opdateret sin app, så den nu også indeholder en særlig Gaming Mode.

 

Når man slutter hovedtelefonerne til Xbox Series X/S, Xbox One eller en pc ved hjælp af en dongle eller USB-C, aktiveres spil-tilstanden automatisk.

Oprettes forbindelsen via Bluetooth, tilpasser funktionerne sig til traditionelle hovedtelefoners behov.

B&O’s første hovedtelefoner til gamere kommer på markedet den 29. april til en vejledende pris af 3.749 kroner. En trådløs dongle skal købes separat.

I første omgang fås hovedtelefonerne kun i farven black anthracite. I slutningen af maj og i begyndelsen af juli kommer Portal også i kulørerne grey mist og navy.

Interesserede kan allerede nu forudbestille Beoplay Portal via www.bang-olufsen.com .

Beoplay Portal er også glimrende hovedtelefoner og luksus headsæt til andre opgaver end computerspil. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 bedste kamera mobiler lige nu