Bedre WhatsApp på pc

Marshall går i det små

(Foto: Marshall)

Marshall er berømt for sine ”old school” forstærkere til rock-musikere og for sine moderne trådløse højttalere og hovedtelefoner i klassisk stil til hjemmebrug.

Det eneste, Marshall egentlig har manglet i sit gadget repertoire, har været små, helt trådløse øretelefoner, der kunne konkurrere med f.eks. AirPods, JBL, Samsung, Jabra og Huawei.

De kommer nu i skikkelse af Marshall Mode II, der er pænt små i designet. Meget mindre end Apples AirPods bestsellere.

Meget typisk holder Marshall sig til et lidt rå ydre – holdt i sort og guld. Øretelefonerne har en gummi-agtig overflade, der skal gøre dem mere holdbare.

(Foto: Marshall)

Designet sørger også for at holde vandet ude fra de ædlere dele. Mode II øretelefonerne er således IPX4 certificerede for at være fugt- og støvtætte.

Den medfølgende bæreæske er også typisk Marshall, Den har et solidt retro design, der passer fint til et image af rock og rå power.

Marshall reklamerer selvfølgelig også med, at ”true wireless just got loud.#” Det siger en del om den lyd, man kan forvente, når man stikker Mode II i ørerne.

Marshall fortæller, at driverne – det vil sige de små højttaler-enheder – er på hele seks millimeter i diameter. Det normale er omkring fire. Det større areal skal sikre, at Mode II kan gengive toner fra 20 Hz til 20 kHz.

(Foto: Marshall)

Marshalls hovedtelefoner plejer at kunne prale af lange spilletider på en opladning. Det er ikke tilfældet med Mode II, der kan holde sig kørende i fem timer, inden den skal have sine batterier tanket op.

Husker man at lægge øretelefonerne i bæreæsken, når de ikke er i brug, udvides spilletiden til 25 timer. Det er helt normalt for moderne øretefoner.

Marshall Mode II kommer uden aktiv støjreduktion (ANC). Der er dog en ”transparency mode”, der åbner for lyde, stemmer og støj udefra.

Betjening af Marshall nyhederne kan foregå med tryk på øretelefonerne, via en smartphone app eller ved at bruge stemmekontrol og digitale assistenter

Prisen på Marshall Mode II er 1.349 kroner….

(Foto: Marshall)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre WhatsApp på pc