Denne laptop er som LEGO

OnePlus har tre nye mobiler 23. marts

(Foto: Evan Blass / Voice / WeChat)

OnePlus har haft stor succes med at lancere en mellem- og økonomi-klasse serie af smartphones under sine velkendte topmobiler.

OnePlus Nord familien er blevet rene bestsellere, og N10 modellen er i dag den mest solgte 5G telefon i Danmark til budgetpris. Det vil i øjeblikket sige 2.222 kroner.

Den succes lægger pres på OnePlus dyrere smartphones, som hidtil har været det kinesiske mærkes kendetegn.

Den 23. marts kommer OnePlus med sin 9’er og bliver nødt til at diske op med en del lækkerier, så den kan holde afstand til Nord og opretholde publikums interesse.

Hvis rygter fra de kinesiske sociale medier holder vand, vil OnePlus 9 komme i tre varianter. Den almindelige OnePlus 9, en mere avanceret Pro model og så i en lidt skrabet udgave, der skal hedder OnePlus 9R. Åbenbart ikke Lite eller 9E.

Hvor OnePlus 9 og 9 Pro dukker op med Qualcomms seneste nye Snapdragon 888 processor ombord, skal R-modellen rumme en Snapdragon 870 motor.

Den er knap så kraftig som topchippen, men har selvfølgelig 5G og er noget billigere i indkøb. 870’eren er helt ny og blev præsenteret så sent som i januar.

Det bliver spændende at se, om OnePlus har allieret sig med svenske Hasselblad om udviklingen af den nye telefons kameraer. (Foto: WeCha)

Andre specifikationer på OnePlus 9R skal omfatte en 6,5 tommers skærm i Full HD+ kvalitet og 90 Hz opdatering, et hovedkamera på 64 megapixel og et pænt stort batteri på 5.000 mAh.

9R modellen skal OnePlus bruge til at bygge bro mellem sine toptelefoner med efternavnet 9 og de betydeligt billigere Nord varianter.

Den næste topmodel bliver OnePlus 9 Pro, som der også er begyndt at lække en del informationer ud om i de kinesiske sociale medier. Den skal først og fremmest komme med avanceret foto-teknologi fra svenske Hasselblad.

OnePlus 9 Pro kører selvfølgelig med Qualcomms seneste super-processor Snapdragon 888 som motor. Telefonen kommer i varianter med 8 eller 12 RAM, mens lageret er på mindst 128 GB.

Pro modellen skal få en ret suveræn Fluid AMOLED skærm på 6,7 tommer og en lynhurtig opdatering på 120 Hz. OnePlus har ry for at bygge nogle af markedets bedste displays, så forventningerne er skruet pænt i vejret.

Fire kameraer sidder på ryggen af Pro. Størst interesse samler sig om et ultra vidvinkel objektiv på hele 50 megapixel. Det må være ny rekord. Hoved-kameraet er på mere almindelige 48 megapixel. Det assisteres af en macro på 8 MP og en dybde sensor på 2 MP.

Ifølge det kinesiske sociale medie WeChat kan OnePlus 9 Pro optage 8K video med 30 billeder i sekundet (fps), mens 4K klares med mere overbevisende 120 fps….

OnePlus 9 Pro bliver en ret diskret telefon at kigge på. (Foto: OnePlus)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne laptop er som LEGO