Telia genåbner 22 butikker

iMac får flere farver på

(Foto: Jon Prosser og Concept Creator)

Der er efterhånden gået to år siden, Apple senest viste større nyheder på sine stationære iMac computere. Dengang var det den dyre Mac Pro, som kom med sit hullede metal-kabinet. Det har siden fået kælenavnet Apples råkost-jern.

Meget tyder nu på, at Apple har stærke nyheder på vej i marts. Nogle mener, at det vil være en ny iPad, nye AirPods i tredje generation – og nye iMacs.

Den kendte Apple-spåmand Jon Prosser vil benytte lejligheden til at give de stationære Mac’er et ordentligt spark bagi. De vil blive udstyret med Apples egen M1 processor, og så vil de fremtræde langt mere farveglade end før.

Både den store iMac med 24 tommer skærm og en ny mindre Mac Pro kommer (formentlig) i fem forskellige farver. Præcist som iPad Air fra sidste år.

Det vil uden tvivl skabe ekstra liv på de kreative kontorer, hvor de nuværende – lidt anonyme – oftest ses i anvendelse.

(Foto: Jon Prosser og Concept Creator)

Hvis Prosser har ret, vil de nye Mac’er sende venlige tanker tilbage til 2008, hvor Apple vakte stor opsigt med sine slikkepinds-farvede iMac G3 computere.

Ifølge den sædvanligvis meget vel-informerede Apple analytiker vil årgang 2021 af iMacs kunne købes i farverne sort, hvid, grøn, blå og rosa guld.

De design-mæssige fornyelser på en ny generation iMacs omfatter også et slankere kabinet og et mere elegant front-parti:

Tidligere og nuværende iMacs er f.eks. præget af en ret tung ”underkæbe”, hvor Apple logoet er placeret. De nye får meget tyndere rammer omkring skærmen. Præcist som på iPads.

Endelig skal de næste iMacs været udstyret med FaceID ansigts-genkendelse, som vi kender det fra iPhones….

Rammen om iMac skærmen bliver meget tyndere end før. (Foto: Jon Prosser og Concept Creator)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telia genåbner 22 butikker