Vi bruger færre data

En jacuzzi til testiklerne

(Foto: Testicuzzy)

Man kan aldrig være grundig nok med sin hygiejne. I dag fokuserer de fleste på mundbind og hyppig håndvask, men vi må da ikke glemme de andre dele af kroppen som f.eks. vores kønsorganer.

De kan altid fortjene en ekstra omgang forkælelse. Især, når de har været i heftig aktivitet hele natten lang.

Testicuzzy er sådan en gadget, der sikkert vil gøre godt på mænds fremtid. Det er nemlig angiveligt verdens første elektroniske jacuzzi til testikler.

(Foto: Testicuzzy)

Nyheden forkæler kønsdelene, ligesom en fuld størrelses jacuzzi gør med hele kroppen. Lunt opvarmet vand bølger op omkring testiklerne og danner bobler, der skal fungere som en behagelig massage. Det hele holdes i gang af indbyggede batterier.

Tissemanden lægges i en særlig holder på toppen af testicuzzy’en. Der er en blød parkeringsplads til formålet, fortæller fabrikanten af den nye sexy gadget.

Tesricuzzi er i øvrigt slet ikke en joke. Man kan faktisk købe nyheden online formedelst 70 dollars. Det svarer til ca. 430 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi bruger færre data