E-bøger i mange kulører

Samsung mere medicinsk

(Foto: Samsung)

Smartwatch fabrikanter kan snart ikke finde på flere nye ting, de kan proppe i deres ure.

Afdelingen for musik og meddelelser er godt dækket. Det samme er apps til motion og navigation. Det store kapløb foregår derfor på helbred og sundhed. Det er indtil videre kun dækket i små hjørner.

Samsung hopper nu et stort skridt længere ind i medicinens tjeneste ved at tilbyde måling af blodtryk og elektro-kardiogrammer (EKG) på sine Galaxy Watch 3 og Galaxy Watch Active 2 ure.

De er en del af Samsungs Health Monitor app, der blev godkendt i december til brug i 29 europæiske lande – herunder i Danmark.

(Foto: Samsung)

App’en er ved samme lejlighed blevet CE-mærket. Det betyder, at produktet lever op til EU’s bestemmelser for sundhed, sikkerhed og miljø.

Samsungs Health Monitor blev lanceret i Sydkorea i juni sidste år. Siden har næsten en million mennesker verden over taget Samsungs ure og apps i anvendelse, når de ville overvåge og kontrollere deres helbred.

Samsung Health Monitor vil være tilgængelig til Galaxy Watch3 og Galaxy Watch Active2 med nordisk lancering fra d. 22. februar….

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-bøger i mange kulører