Toilettet får high tech knapper

217 nye ikoner til iPhone

(Foto: Emojipedia)

Hvert år i februar kan iPhone fans se frem til nye emojis på deres mobiler. Da offentliggør Apple nemlig de ikoner, som vil dukke op på deres telefoner i løbet af foråret.

Hele 217 nye af slagsen kommer denne gang, hvoraf alene de 200 har med menneske-racer og seksuel orientering at gøre.

En enkel emoji tager specielt hensyn til Corona vaccinering, mens en anden lader det traditionelle symbol på en hovedtelefon erstatte af et billede af Apples seneste nye Airpods Max.

(Foto: Emojipedia)

 

Ifølge online oversigten Emojipedia vil Apple lancere mange ikoner med samme-køns-partnere på. Der vil også være nye tegninger af skæggede personer, så man kan vælge mellem mænd eller kvinder med hår i ansigtet.

Af hensyn til iPhone brugere, der er bange for nåle, har Apple udskiftet den nuværende emoji med sprøjte med en ny, der ikke er bloddryppende. Nok meget godt i en tid, hvor mange mennesker skal vaccineres mod Corona.

De 217 nye emojis dukker op som en del af iOS 14.5 styresystemet. Det ligger ude som en beta-udgave hos udviklere og programmører lige nu, men vil komme som opdatering af iPhones til foråret….

(Foto: Emojipedia)

(Foto: Emojipedia)

(Foto: Emojipedia)

 

 

 

 

www.emojipedia.org

https://www.engadget.com/apple-new-emoji-biracial-couples-syringe-140045206.html

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toilettet får high tech knapper