Vi ved alt for lidt om cyber-crimes

Løbehjulet bliver til lastvogn

(Foto: Mimo)

Elektriske løbehjul – nogle kalder dem for elscootere – havde en kort og stor succes i flere større byer i Danmark.

Kort ikke fordi folk har mistet lysten til at drøne rundt på fortove, cykelstier og veje med en elmotor under fødderne.

Men fordi Københavns Kommune blev træt af løbehjulene. De generede ikke kun andre trafikanter og fodgængere. Brugerne smed dem også her og der og allevegne, når deres batterier var løbet tør.

Smarte har elscooterne altid været. Trendy også. Men specielt praktiske kan man ikke kalde dem. I hvert fald ikke, før den nye Mimo C1 er dukket op.

(Foto: Mimo)

Mimo C1 er verdens første løbehjul, der på få sekunder kan forvandles til en indkøbsvogn eller en trolley, som man kan transportere både kufferter, kæledyr, arbejdstasker og poserne fra supermarkedet med.

Når Mimo bruges som elektrisk løbehjul, står brugeren opret på den bagerste del af køretøjet. Han eller hun holder om et styr med speeder-knap og et lille display til at vise hastighed og batteri status.

Topfarten skal være 25 kilometer i timen, og Mimos indbyggede – og udskiftelige Li-ion batteri – skal give op til 25 kilometers rækkevidde på en opladning.

Mimo el-løbehjulet har desuden en skivebremse på baghjulet og affjedring på forgaflen, hvilket er en behagelighed for føreren og en god ting for bagagen.

Det rigtigt praktiske kommer, fordi Mimo C1 kan få spændt en bagagebærer på fronten. Den har nærmest præg af et rigtigt lad, der kan bære op til 70 kilo.

(Foto: Mimo)

Mimo køberen kan vælge mellem åbne modulkasser i enten træ eller fiberglas til at transportere sit habengut i. Alternativt kan de bygge deres eget lad, der f.eks. kan minde om de større Christiania cykler.

Når gods-transporten er overstået, tages kassen af, ladet klappes op og hele Mimo kan let tages med under armen. Hele herligheden vejer kun 17 kilo.

Tage Mimo C1 med i passagerflyets kabine dur nok ikke – flyselskaberne vil nok nedlægge protest – mens kombi-løbehjulet kan sagtens komme med i tog, bus eller i bilens bagagerum.

Mimo C1 er skabt af designere fra Singapore, der i øjeblikket forsøger at hente kapital til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar til sig selv, der efter planen bliver leveret i august. Intro-priserne fra 8.125 kroner er med 25 procent i rabat i forhold til den senere gadepris….

(Foto: Mimo)

(Foto: Mimo)

 

https://www.indiegogo.com/projects/mimo-c1-world-s-1st-2-in-1-cargo-e-scooter#/

 

https://newatlas.com/urban-transport/mimo-c1-electric-scooter-trolley/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ved alt for lidt om cyber-crimes