100 millioner bærer Apple ur

Hvilke boybands er de rigeste?

(Foto: KoolShooters / Pexels)

Hvis du var en teenager i 1990’erne, kan du måske stadig huske datoen den 13. februar 1996 med sorg og hos mange en tåre trillende ned ad kinden.

I lørdags var det nemlig præcist 25 år siden, at det britiske boyband Take That meldte ud, at gruppen blev opløst, og medlemmerne gik hver til sit.

Hvis det kan trøste – eller måske give anledning til lidt misundelse – er Take That fortsat det boyband i verden, der har den næst-største finansielle værdi.

Kun 1960’ernes The Beatles er mere værd, viser en ny opgørelse fra Yahoo Finance. Selvom de færreste vel betragter Beatles som et boyband, var John, Paul, George og Ringo faktisk præcist dét. For 55 år siden brugte man bare ikke begrebet.

Den samlede Beatles formue skal være på 12,6 milliarder kroner. Der er altså rigeligt at tage af for de to overlevende gruppe-medlemmer og for arvingerne efter de to afdøde.

Take That optræder ved OL i London i 2012. (Foto: Rorals / Flickr / Wikimedia)

Take That’s høje værdi bæres af især to tidligere gruppe-medlemmer:

Robbie Williams er den klart rigeste med en anslået formue på 300 millioner dollars eller knap 1,9 milliarder kroner. Han forlod Take That i 1995 og fik en strålende solo-karriere.

Robbie har dermed klaret sig bedre end kollegaen Gary Barlow, der tidligere blev betragtet som Take That’s førstemand.

Barlow har samlet en formue på 105 millioner dollars – ca. 660 mio. kroner. Også Take That’s øvrige medlemmer er multi-millionærer.

Mens Beatles er en suveræn nummer ét i pophistoriens boybands, har Take That en stærk rival på hitlistens tredjeplads.

(Infografik: Statista.com)

Det er Michael Jackson fra den periode, hvor man var medlem af Jackson 5 – sammen med sine brødre.

Michael Jackson vurderes til at have en formue på 500 millioner dollars ved sin død i xxx. Hans brødre har dog ikke sørget for større indtægter siden. Derfor står Jackson 5 stille på en anslået værdi af 507 millioner USD.

Toplisten af verdens rigeste boybands domineres i øvrigt af briter. One Direction dukker for eksempel op på en flot fjerdeplads med en værdi på 345 millioner dollars.

Hos de amerikanske drenge-grupper slår N Sync deres gamle hitliste rivaler Backstreet Boys. Det skyldes primært én person. Nemlig Justin Timberlakes formue på 250 millioner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 millioner bærer Apple ur