Hvilke boybands er de rigeste?

Huawei P50 får super kamera

(Foto: Weibo)

Hvis man følger test-artiklerne fra de franske foto-specialister hos DxOMark, vil man vide, at Huaweis telefoner konstant ligger med i toppen af de bedste kamera-mobiler.

Lige i øjeblikket sidder Huaweis smartphones på tre af de fem øverste pladser på de skrappe fotografers hitliste. Heriblandt både nummer ét og to.

Formentlig vil Huawei kunne holde denne suveræne position her til foråret. Også, selvom rivaler som Xiaomi, Samsung, Apple, Vivo og OPPO ikke står stille i deres udvikling af bedre kameraer til smartphones.

I marts ventes Huawei nemlig at lancere sin næste generation af P-telefoner. Den nye hedder P50, og den skal ifølge kinesiske sociale medier slå alt i foto og video, hvad vi hidtil har set på smartphones.

De store forbedringer ligger i kameraerne, der skal overgå alt, hvad vi hidtil har set på mobiltelefoner. (Foot: Weibo)

Selve det ydre design på Huawei P50 skal ligne forgængerne meget. Forskellene til tidligere generationer skal findes indendørs og i kamera-modulet på telefonens bagside.

Ifølge kilderne på det kinesiske sociale medie Weibo kommer Huawei P50 i tre versioner med forskellig størrelse AMOLED skærme.

Pro+ modellen kommer med et 6,8 tommers display, der har 120 Hz opdatering i sekundet. P50 Pro modellen får en 6,6 tommers skærm og den almindelig P50 en på 6,2 tommer.

Skærmen buer i siden, hvad Huawei kalder for ”waterfall” effekt. Det betyder samtidig, at rammerne om displayet er meget tynde.

Hjernen i den nye P40 telefon bliver Huaweis hidtil hurtigste processor Kirin 9000, der har 5G og kunstig intelligens integreret- (Foto: Huawei)

Ligesom forgængeren P40 ventes den nye P50 Pro at få tre kameraer på ryggen, som igen er udviklet i samarbejde med den tyske foto-specialist Leica.

Pro+ modellen har måske fire eller fem objektiver, hvor telen kan tilbyde op til 200 gange digital zoom.

Kameraerne skal få flere features, som ikke er set før på mobiler. Det gælder især Huaweis ultra vidvinkel Cine objektiv, der kan optage video i samme bredformat, der kendes fra film i biografen.

De to topmodeller I P40 familien kører med Huaweis hidtil stærkeste egen processor – Kirin 9000 – der har integreret 5G og kunstig intelligens.

De kinesiske sociale medier forudsiger, at P50 bliver den første mobiltelefon med ”flydende kameraer. Det er en teknologi, som Huawei fik patent på i 2019. Den skal gøre fokuserings-tiden ekstremt kort på f.eks. teleobjektiver. (Illustration: Gizmochina)

Endelig får Huaweis nye toptelefon batterier på 4.200 og 4.300 mAh, der har hurtig opladning på 66 watt via kabel og 50 watt trådløst.

I forhold til det danske marked er det store spørgsmål imidlertid, om Huawei overhovedet vil sælge P50 på det danske marked. Den et år gamle P40 bliver, mens vi ikke har det mellem-modeller Mate 40 på vores breddegrader.

Problemet for Huawei er fortsat, at firmaets nye telefoner ikke kan leveres med Googles udgave af Android og derfor ikke kan bruge populære Google services Maps, YouTube eller g-mail.

Forklaringen er USA’s bandlysning af Huawei udstyr inklusive mobiltelefoner, som amerikanske firmaer ikke må levere dele eller software til.

Udelukkelsen blev erklæret af Donald Trump, men lige nu ser det ikke ud til, at hans efterfølger i Det Hvide Hus – Joe Biden – vil ændre på USA’s hårde linie mod Kina….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke boybands er de rigeste?