Ægte kunst på coveret

Gør Zoom meget sjovere

(Foto: Zoom)

Da Zoom blev verdenskendt for et år siden, var det en forholdsvis ordinær software til videokonferencer. En app primært til virksomheder.

Under Corona pandemien har Zoom udviklet sig til at blive en af verdens mest populære apps. Med brugere blandt alle, der vil have en ansigt-til-ansigt samtale via internet. Både familier, venner og virksomheder.

Mange kalder i dag Zoom for video-mødernes Facebook, hvis topledelse har haft noget tilsvarende at tilbyde.

Mark Zuckerberg og co. har forsøgt at forbedre video-møde faciliteterne i Facebook, Whatsapp og Instagram, men de når ikke Zoom til sokkeholderne i popularitet.

Zoom er også blevet meget bedre i det seneste år: Kryptering af samtaler øger sikkerheden, og kunstige baggrunde gør billeder fra videomøder mere interessante at kigge på end bare hvide vægge.

Næste kreative trin fra Zoom bliver sjove filtre, der kan pynte op på møde-deltagernes udseende. Filtrene blev egentlig lanceret i efteråret, men det er først nu, at Zoom begynder at rulle dem ud til sine brugere.

(Foto: Zoom)

Sjove filtre kender alle fra medier som Instagram, Snapchat eller TikTok, men Zooms er faktisk mere avancerede.

De er ikke kun en slags maske, man lægger elektronisk over billedet af et ansigt – f.eks sit eget.

Hos Zoom kan man også foretage mindre forbedringer af sit udseende. Det kunne være at tilføje et fuldskæg, kraftigere øjenbrun, en mere solbrændt hud eller skifte sin øjenfarve.

De nye filtre findes under Video Settings, når man har åbnet et Zoom møde. De kommer frem, når man klikker på pilen ved siden af ”Stop Video” i bunden af skærmen. Vælg Select Background & Filters og kig videre efter Studio Effects (Beta).

Dermed er også sagt, at filtre og effekter kører som beta-udgaver og derfor ikke er endeligt færdige. Nogle fungerer måske ikke, mens andre kan blive udskiftet, inden app’en er 100 procent klar.

Til sidst: Husk at tjekke, hvordan du kan fjerne effekterne igen. Måske de ikke lige er sagen at anvende, når I holder videomøde med jeres chef eller mulige kommende arbejdsgiver….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ægte kunst på coveret