JBL med fed lyd til dit tv

De rigtige toner til Valentine

(Foto: Photo Mix / Pixabay)

Alt tyder på, at årets første dag, der helt officielt fejres for kærlighed og sin hjertenskær, skal gennemføres i isnende kulde.

Medmindre man synes, det er romantisk at skøjte udendørs pakket ind fra top til tå – husk ansigtsmasken – må Valentinsdag 2021 i morgen søndag nok holdes indendøre.

Her er det helt oplagt at lytte til musik. Det er noget, alle kan deles om. Den valgte musik fortæller desuden en masse om den person, der har valgt den. Vigtigt, når man er lidt lun på et andet menneske og gerne vil lære det lidt bedre at kende.

Verdens største streaming tjeneste for musik – Spotify – og verdens største dating site – Tinder – er derfor gået sammen for at finde ud af, hvilke melodier, kunstnere og musikstile, der er mest trendy i forhold til Valentinsdag.

Unge Olivia Rodrigo er det helt store hit til musikken på Valentinsdag 2021. (Foto: Spotify)

Folkene bag Tinder fortæller, at den rigtige musik på sin dating profil forøger chancn for højre-swipes og matches. Med andre ord går kærlighed gennem øret.

De i øjeblikket mest populære numre på Tinder profiler i Danmark er disse 10:

 1. ”Good Days” med SZA
 2. ”Drivers License” med Olivia Rodrigo
 3. ”Blinding Lights” med The Weeknd
 4. “Save Your Tears” med The Weeknd
 5. “Whoopty” med CJ
 6. “Without You” – The Kid Laroi
 7. “Mood” med 24kGoldn og Iann Dior
 8. ”34 + 35” med Ariana Grande
 9. ”What You Know Bout Love” med Pop Smoke
 10. “Positions” med Ariana Grande

Hvis man denne Valentinsdag ikke er i humør til at gå på jagt på Tinder, men derimod sidder med et knust hjerte, har Spotify også en egen Top-10, man kan lade sig inspirere af.

Det er en hitliste over de oftest tilføjede kærligheds-sange til Spotify brugeres Valentinsdag playlister i de seneste 90 dage.

Den har Olivia Rodrigo helt i top med mega-hittet ”Drivers License”. Det slog for nylig den historiske rekord for flest afspilninger på en enkelt dag.

Dating-tjenesten Tinder har lagt sin egen Top-10 over de mest populære musiknumre hos kærligheds-søgende danskere. (Foto: Spotify)

”Drivers License” blev spillet flere end 320 millioner gange om 24 timer. Samtidig blev nummeret føjet til knap 40.000 playlister om hjertesorger og break-ups.

Hører man til dem, der ikke kan få nok af Olivia Rodrigos musik, har hun sammen med Spotify lavet playlisten ”Broken Hearts – Sad Girls Songs”.

Her er så de 10 mest trendy kærlighedssange på Spotify lige nu:

 1. ”Drivers License” med Olivia Rodrigo
 2. ”Without You” med The Kid Laroi
 3. “Say You Won’t Let Go” med James Arthur
 4. “Anyone” med Justin Bieber
 5. “Someone You Loved” med Lewis Capaldi
 6. “Just the Way You Are” med Bruno Mars
 7. “You Broke med First” med Tate McRae
 8. “All Of Me” med John Legend
 9. “You & I” med One Direction
 10. “Lonely” med Justin Bieber og Benny Blanco

Sammen med Spotify har Olivia Rodrigo sammensat en ”Sad Girls” spilleliste for dem, der tilbringer Valentinsdag med knust hjerte. (Foto: Spotify)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JBL med fed lyd til dit tv