Pinterest vinder på Corona

Microsoft mobil nærmer sig

(Foto: Microsoft)

Det er snart halvandet år siden, at Microsoft vendte tilbage til mobiltelefonerne efter sin eklatante fiasko med at købe Nokias Lumia smartphones i 2017.

Windows-gigantens comeback hed Surface Duo og var en utraditionelt designet Android klap-telefon med to separate skærme. Ikke én stor, der kunne foldes på midten som hos Samsung eller Huawei.

Siden har der været meget tavst omkring Surface Duo. Microsoft solgte nemlig udelukkende telefonen på det amerikanske marked.

Det ændrer sig omsider nu. Fra den 18. februar kommer Surface Duo til Europa. Tilsyneladende ikke til Danmark i første omgang, men i hvert fald meget tæt på.

(Foto: Microsoft)

Store markeder som Tyskland, Frankrig og England har højeste prioritet. Prisen syd for grænsen bliver 1.549 euro eller ca. 11.500  kroner.

Det er noget dyrere end i USA, hvor Surface Duo i øjeblikket er på tilbud til 1.000 dollars for den mindste model med 128 GB lager. Det svarer til godt 6.000 kroner.

Da Microsoft præsenterede Surface Duo i oktober 2019, ville man ikke kalde nyheden for en telefon. Det var snarere en fleksibel tablet med SIM-kort og 4G i.

De fleste betragter dog Surface Duo som en smartphone, der kan noget mere end de almindelige Android modeller på markedet.

(Foto: Microsoft)

 

Microsoft telefonen kommer med to skærme på hver 5,6 tommer, der kan fungere sammen eller hver for sig.

Man kan f.eks. forvandle det ene display til et virtuelt touch tastatur, som man kan skrive på, mens teksten vises på den anden skærm.

Man vil også kunne køre to forskellige apps på hver sin skærm, eller gamer-freaks kan køre spillet på det ene display og se score og chat mellem deltagerne på det andet.

Microsoft Surface Duo kan lukkes sammen som en bog, men har tillige et 360 graders hængsel. På den måde kan man vende og dreje de to skærme på alle mulige måder i forhold til hinanden.

Det bliver spændende at se, om Microsoft planlægger en bølge to i Europa, så Surface Duo også kommer til Danmark. Hvis det er tilfældet – så lad der ikke gå 17 måneder….

(Foto: Microsoft)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinterest vinder på Corona