Vi kan ikke købes

MagSafe på den faste måde

(Foto: Elago)

Apples introduktion af MagSafe på den nye iPhone 12 må have et deja vu for mange mennesker. Det var da noget, de havde set før og nu blev solgt i en ny indpakning.

Ganske rigtigt, men da det er Apple, som lancerer den gamle nyhed, skal den nok blive en succes. Apple har en utrolig loyal brugerskare.

Som bekendt drejer MagSafe sig som om en magnetisk metode at overføre strøm på til en iPhone. Tricket kan samtidig udnyttes til udvide telefonen med f.eks. ekstra kameraer eller en smart p-plads til AirPods øretelefoner på ryggen iPhone.

(Foto: Elago)

Tilbehørs-fabrikanten Elago har en anden ide: Her indbygger man MagSafe i et par ret elegante standere, der på den måde bliver trådløse opladere.

Elago MS1 er udformet til at stå på skrivebord eller på stuebordet, hvor dens design gør den egnet til f.eks. videomøder. MS2 varianten passer bedre til at have placeret ved siden af sengen.

Begge Elago standere til MagSafe er fremstillet af silikone, så de ikke skrammer hverken telefon eller den overflade, de placeres på. Strømkablet sidder godt gemt, og MagSafe sidder også diskret.

Elago MS1 og MS2 koster 25 dollars eller ca. 150 kroner. Apples MagSafe skal købes separat….

(Foto: Elago)

(Foto: Elago)

(Foto: Elago)

(Foto: Elago)

(Foto: Elago)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kan ikke købes