Britisk vellyd i øretelefoner

Netflix mod sovedyr

(Adrian Swancar / Unsplash)

Efter en lang dag på arbejde eller i skolen kan man sagtens falde i søvn foran tv. Såmænd også, når man har streamet en tv-serie eller en film fra Netflix.

Den slags kan være ret irriterende, fordi Netflix kan have afspillet flere episoder af en tv-serie eller kørt en hel biograffilm igennem, inden man vågner op igen på sofaen.

Måske denne irritation snart kan være overstået. Netflix prøvekører nemlig en “sleep timer” funktion, der gør lige præcis, hvad navnet lover.

I sin Netflix app vil man kunne sætte et antal minutter eller timer, som streaming tjenesten kører, inden den automatisk lukker ned. Medmindre den vågne bruger beder systemet om noget andet.

Den nye feature kan lyde meget simpel og lige ud af landevejen, men ofte er det jo lige dem, som er de bedste. Ganske enkelt, fordi så mange af os kan identificere os med dem.

(Foto: Tumisu / Pixabay)

Prototypen, som Netflix har spredt til et begrænset antal Android apps i en række lande, arbejder med fire præ-satte tidsperioder – 15, 30 og 45 minutter eller ”end”. Sidstnævnte slukket tv’et ned, når serie-episoden eller filmen er slut.

Det mest oplagte sted at bruge ”sleep timeren” er naturligvis foran stuens eller soveværelsets store tv. Det er jo her, de fleste lægger sig for at få en lille en på øjet.

I virkeligheden vil den være mindst lige så velkommen på en smartphone, tablet eller laptop, der kører på batteri. Så vil den nye funktion spare strøm.

Netflix fortæller, at “sleep timeren” sandsynligvis vil blive rullet ud på alle platforme, hvis Android brugerne synes godt om den. Ikke et ord om, hvornår det så kunne være….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Britisk vellyd i øretelefoner