Lad op gennem luften

Et liv efter Corona?

(Foto: Nicolas Abdelkader)

I øjeblikket går de fleste spekulationer på, hvordan vi skal klare os igennem den stadig mere langvarige Corona krise.

Langt færre tør gisne om, hvad der mon sker, når den ondartede virus er væk, eller vi alle har fået et vaccine-stik mod den.

Erhvervsliv, rejsebranche, restauranter og underholdnings-industrien håber naturligvis, at alt bliver som før marts 2019.  Så længe er det efterhånden siden, at vi måtte lægge ryg og dagligdag til de første Corona restriktioner.

Det kan da godt være, at livet vender tilbage til det vante gænge. Who knows?

(Foto: Nicolas Abdelkader)

Men det kunne jo også være, at vi skulle bruge anledningen til at ændre verden. Skabe bedre omgivelser med renere klima og nye vaner i vores hverdag.

Uden tvivl vil mange af os arbejde hjemmefra i fremtiden. Vi vil fortsat bruge videomøder meget mere – ligesom her under Corona pandemien. Nu har vi jo vænnet os til at kigge hinanden i øjnene via et kamera og en skærm.

Vi får også langt flere elektriske biler, og nogle mener, at vi ikke vil bruge fly så meget som tidligere. Desuden bliver hygiejne og at vaske hænder ofte en hel ny livsstil, der formentlig vil holde til laaangt efter pandemien.

Den franske designer Nicolas Abdelkader giver et meget mere radikalt bud på en verden efter Corona. Prøv at studere billederne i denne artikel, og lad dine egne tanker og forestillinger vandre eller flyve.

(Foto: Nicolas Abdelkader)

Abdelkader kalder sit opsigtsvækkende projekt for ”The Urgency To Slow Down”. Her viser designeren sine ideer om en grønnere fremtid i en række fotos, der næsten alle har med transport st gøre.

Abdelkader ser fly, busser, skibe, biler osv. forvandles til blomster-bænke eller grønne have. Han vil have os til at gå, løbe og cykle i stedet for at sætte os ind i motoriserede ”æsker”.

Selvfølgelig er den unge franske designers ideer lidt vilde, men ikke mere end, at de kan give anledning til eftertanke – efter det første smil, når man ser billederne.

God grøn weekend….

(Foto: Nicolas Abdelkader)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad op gennem luften