Smart ørering til diabetikere

Cool kontorstol har aner i luften

(Foto: Embraer)

Når man kan bygge passagerfly, private jets til de rige og flyvende maskiner til militæret, kan man vel også designe en af de flotteste kontorstole på markedet.

Afstanden fra at placere komfortable stole til piloter og passagerer og sørge for, at man sidder godt foran skrivebordet er vel ikke så voldsomt stor.

Det er præcist, hvad den brasilianske flyfabrik Embraer gør lige nu med sin nye Paradigma kontorstol.

Hvis den er lige så lækker at sidde på, må den være en drøm til alle direktør-kontorer. Almindelige dødelige længere nede I hierarkiet får nok ikke lov til at betale så mange penge på en arbejdsstol.

(Foto: Embraer)

Det strømlinede design har Paradigma arvet fra Embraers privatfly i luksus klassen. Det mest eksklusive i den genre ligger i Embraers Praetor og Phenom 300E modeller.

Indretningen i disse to fly er inspireret af fortovene ved Rio de Janeiros berømte Ipanema strand og af rytmen i Bossa Nova.

Alt på Paradigma stolen er kurver. Stolen står på en base af buet træ, der udstråler varme og nærhed. Selve det ergonomisk udformede sæde virker mere cool og kølig.

Som man kan forvente fra en flyfabrikant rummer Paradigma stolen en masse high-tech: Den kan således indstilles præcist til brugeren via en medfølgende app til mobiltelefoner. Alternativt er der placeret tynde baggrunds-belyste touch paneler langs sædet.

Det eneste, vi mangler, er prisen. Den har Embraer endnu ikke offentliggjort. Hverken i brasilianske real eller amerikanske dollars….

Embraer har mange fascinerende ideer. I november gik brasilianerne sammen med Porsche og sælger nu en pakke bestående af en Porsche 911 Turbo S og et Embraer Phenom 300E fly. Naturligvis i matchende farver ude og inde. (Foto Embraer)

(Foto: Embraer)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart ørering til diabetikere