Hvad vil vi gerne se på tv?

Ekstra strøm på cyklen

(Foto: NRG)

Rigtigt mange kører rundt med mobiltelefonen anbragt på cykelstyret, hvor den giver bekvem adgang til navigation, musik og beskeder, der måtte indgå, mens man træder i pedalerne.

Det er smart og praktisk, indtil telefonen løber tør for batteri. Den slags sker altid, mens man befinder sig laaangt ude på landet og fjernt fra stikkontakter – eller når man ikke har husket at få sin oplader eller powerbank med i bagagen.

Den nye NRG Power Stem er løsningen. Det er et powerbank batteri, som er designet, så det ligner en integreret del af cykelstyret.

Power Stem kan monteres på de fleste typer cykler og er naturligvis bygget både vandtæt og robust. Det kunne jo meget vel være, at cyklisten kommer i regnvejr eller tager en tur i terrænet på sin mountain bike.

Den smarte powerbank har en kapacitet på 3.500 mAh, hvilket vil være rigeligt til at levere en hel dags strøm til alle smartphones.

(Foto: NRG)

NRG nyheden kommer med både USB-C, Lightning, micro-USB og mini-USB stik. Dermed skulle alle mobiltelefoner på markedet være dækket inklusive iPhone.

Desuden kan strømmen jo også bruges til andre ting som f.eks. cykelcomputere, batteri-drevne cykellygter osv.

Når cyklen kommer hjem, har man rådighed over en to meter lang oplader-ledning, der kan bruges til at fylde Power Stem op med ny energi.

Fabrikanten af NRG Power Stem forsøger i øjeblikket at hente finansiering til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar af cykel-batteri til en særpris af 65 britiske pund eller knap 550 kroner….

(Foto: NRG)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil vi gerne se på tv?