Her er dit rullende kontor

Bliver OnePlus og OPPO til ét?

(Foto: OnePlus)

Navnet BBK Electronics Corporation er der nok ikke mange danskere, som kender. Bedre går det nok, når jeg fortæller, at det populære smartphone mærke OnePlus er en del af BBK i Kina.

Det samme er verdens fjerde- og femtestørste mobilfabrikanter Vivo og OPPO. Længere nede på listen – og mindre end OnePlus – kommer så de hurtigt voksende mærker Realme (billige mobiler) og IQQQ (gamer telefoner).

Hvorfor denne opremsning?

Joh, fordi det kunne se ud, som om BBK vil konsolidere sin koncern. Med andre ord skal nogle af divisionerne lægges sammen for at spare penge.

Vivo, OnePlus og OPPO deler allerede mange komponenter i deres mobiltelefoner. Næste skridt er, at udviklings-divisionerne i OnePlus og OPPO lægges sammen.

(Illustration: PocketNow)

Ifølge en talsperson fra OnePlus til kinesiske medier er fusionen allerede sket.

De to mærker skal fortsat markedsføres separat, men mon ikke vi kommer til at se flere identiske modeller, der bare har et andet navn, alt efter om de bliver solgt som OnePlus eller OPPO.

De to mærker vil også fortsat køre med hver sin variant af Googles Android styresystem. Hos OnePlus hedder det f.eks.

En sammenlægning af de to udviklings-afdelinger kan dog også have den fordel, at der vil være flere kræfter til at finde på spændende nye features, bedre kameraer osv….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er dit rullende kontor