Få dig et lager af brint

Montblanc til sunde liv

Det tyske mærke Montblanc står normalt for dyre fyldepenne, kostbare kufferter eller tjekkede solbriller. Alt sammen i superhøj kvalitet og tilsvarende priser.

At det også kan gøres (lidt) anderledes, viser Montblancs nye Summit Lite smartwatch. Det koster ”kun” 6.190 kroner og henvender sig især til dem, der interesserer sig for deres helbred og gode form.

Summit Lite har samme design og størrelse som Montblancs to dyrere smartwatches. Det vil sige en rund urkasse, bevægelig urkrone og rigtige knapper, der får det til at ligne et klassisk og mekanisk herreur.

Indholdet er dog (næsten) fuldt moderne med 1,19 tommers AMOLED skærm bag ridsefast Gorilla Glass og Googles WearOS som styresystem.

(Foto: MontBlanc)

Det sikrer adgang til hundreder af apps og kompatibilitet med både Android mobiler og iPhones fra Apple.

Når jeg bruger betegnelsen ”næsten”, skyldes det, at Montblanc nøjes med at bruge dem ældre Snapdragon 3100 processor og ikke den nye og stærkere 4100 chip. Den burde være selvskreven i et smart-ur, der koster det dobbelte af markedets mest solgte.

Montblanc har fået udviklet en lille håndfuld af egne apps til Summit Lite. De fokuserer primært på måling af sundhed, styring af fitness, sport og mindfulness. Den moderne forretningsmand m/k, som Montblanc skriver.

Til det moderne hører også, at Summit Lites 43 mm urkasse er fremstillet af genbrugs-aluminium og ikke af rustfrit stål eller titanium som sine mere eksklusive søskende. Desuden ankommet uret i en indpakning af genbrugs-papir….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få dig et lager af brint