Elgiganten vil være grønnere

Lav din egen læbestift på mobilen

(Foto: Andiyko Podilnyk / Unsplash)

For et par dage siden beskrev jeg her på Leifshows.dk, hvordan kunstig intelligens (AI) og smart elektronik havde erobret indholdet af moderne parfume- og eau de toilette flaskerne.

Duftene er dog kun ét vigtigt element for menneskers forsøg på forskønnelse og opnå stærkere tiltræknings-kraft.

Hår-frisurer, smart tøj og lækre sko er andre. Og de er allerede erobret af kunstig intelligens og virtuelle spejle, hvor man kan ”afprøve” mulighederne uden at kaste sig ud i storindkøb lige med det samme.

Det seneste eksempel på den kunstige intelligens’ indtrængen i vores hverdag kommer fra det berømte modemærke Eves Saint Laurent (YSL).

Der er tale om en app-styret læbestift createur, der gør det muligt at male sin mund med sin helt personlige farve-nuance.

(Foto: YSL)

Nyheden har det laaange navn Yves Saint Laurent Beauté Sur Mesure by Perso. I design ligner den en lille termokande på højde med en smartphone – og med en blank top, hvor ens hjemmeskabte læbefarve kommer frem.

Indeni YSL automaten kan man anbringe tre forskellige læbestift-beholdere – de kaldes for ”pods”, Deres respektive kulører blandes i toppen til brugerens helt egen udgave.

Målet for Saint Laurent er selvfølgelig, at kunderne køber et stort antal læbe-pods i alle mulige standard-farver.

Når de så sidder hjemme foran spejlet – eller i dette tilfælde skærmen på en smartphone og tablet – kan de så først eksperimentere med farverne på et foto af sig selv. Rent virtuelt.

Lykkes det at finde den helt rigtige kulør til læberne, trykker man ”go” i appen, der sender trådløst besked til automaten om at blande den ønske farve.

(Foto: YSL)

Det hele skal foregå med nemt og elegant. Blot kræver det, at man har de nødvendige ”pods” hjemme og puttet dem i maskinen.

Saint Laurent fortæller, at automaten passer til YSL’s Velvet Cream Matte Finish læbestift, og det vil være muligt at kreere tusinder af nuancer i rødt, orange, pink og nude.

Den tilhørende app fås både til Android og iPhone/iPad. Kommunikationen foregår via Bluetooth, og det indbyggede batteri kan køre i en uge, før det beder om en opladning.

Det vigtigste i forbindelse med den nye læbestift mixer er, at den ikke er science-fiction: Den kommer til salg i løbet af foråret.

Interesserede kan allerede nu forudbestille et eksemplar for 299 dollars eller ca.   kroner – ved at registrere sig på denne hjemmeside….

(Foto: YSL)

 

 

indledningsfoto

https://www.loreal.com/en/

https://www.theverge.com/2021/1/11/22218777/ysl-beaute-rouge-sur-mesure-perso-ces-gadget-2021

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elgiganten vil være grønnere