Dropper LG nu mobilerne?

Hvad med en AirPod højttaler?

(Foto: XL)

Er det et sæt Apple AirPods r set igennem et forstørrelses-glas eller en føntørrer, der er designet som Apples populære øretelefoner?

Hverken eller. XL Speakers er en ny serie trådløse Bluetooth højttalere, som ligner AirPods til forveksling.

Helt bevidst, for den amerikanske fabrikant regner med at finde sin primære købergruppe blandt nuværende ejere af iPhones og AirPods.

Trådløse højttalere har Apple selvfølgelig også, men de er meget dyrere end XL Speakers. De ser meget mere kedelige ud, og hvor mange har brug for stemmestyring via Apple Siri, som XL ikke har?

(Foto: XL)

Den skægge højttaler ser i øvrigt ikke ud til at være helt ueffen ud: Den har f.eks. mikrofoner, så den kan bruges til håndfri telefon samtaler.

Den har plads til MikroSD kort, så man kan have sin egen musik lagret i højttaleren. Og den har både Bluetooth 5.0 og aux indgang til lydkabler.

XL Speaker fås i seks farver – sort, gul, blå, grøn, pink og hvid og koster normalt 75 dollars. I øjeblikket kan nyheden dog fås for mere beskedne 40 dollars. FDet er omkring 250 kroner.

AirPod højttaleren kommer i øvrigt inden længe i en større version, der kan spille endnu højere. Den hedder selvfølgelig XXL Speaker….

(Foto: XL)

(Foto: XL)

(Foto: XL)

(Foto: XL)

 

 

 

https://www.xlspeaker.com/products/xl-speaker?utm_source=GadgetFlow&utm_medium=GadgetFlow&utm_campaign=GadgetFlow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dropper LG nu mobilerne?