Svensk populært på Wikipedia

Telefonboks på kontoret

(Foto: SoundProof)

Lige nu, hvor så mange arbejder hjemmefra, er denne nyhed måske ikke den mest relevante.

På den anden side vil mange forhåbentligt snart kunne vende tilbage til deres arbejdsplads efter Corona – og så kan SoundProof Room Phone Booth måske blive aktuel på ny.

Nyheden er en gen-opfindelse af den klassiske teleboks, som vi havde stående mange steder rundt omkring i byen – og som British Telecom gjorde udødelig i sin knaldrøde udgave.

Denne nye telefonboks er ført op til 2021 standard og indeholder en hel stribe features specielt til mobiltelefoner.

(Foto: SoundProof)

Fabrikanten mener derfor, at den er oplagt til f.eks. receptioner, udstillings-centre eller til virksomheder, hvor folk arbejder i åbne kontor-arealer.

Her kan folk så gå ind i telefonboksen, der er isoleret meget effektivt med plastik fra genbrugte drikkeflasker. Lyddæmpningen er på hele 29 decibel. Husk, at 3 dB svarer til en fordobling.

Telefonboksen er samtidig den rene luksus i forhold til sine forfædre. Den fås f.eks. med integreret varme-system eller air condition til køling.

Den har LED-belysning et lille arbejdsbord og en stol, der kan klappes op. Der er kopholder på væggen og flere strømstik til telefon og tablet. Der er sågar holder til hovedtelefoner og kan udvides med et panel til trådløs opladning af mobil, smartwatch og øretelefoner.

Endelig kan der monteres webcams i den optimale højde, så man kan stå og sidde i telefonboksen, når man deltager i en videokonference, som ingen andre i lokalet skal høre med på.Soundproof telefonboksen koster fra 3.995 dollars eller ca. 25.000 kroner….

(Foto: SoundProof)

(Foto: SoundProof)

(Foto: SoundProof)

(Foto: SoundProof)

(Foto: SoundProof)

Flere steder i telefokboksen er der strømstik til telefon, tablet og laptop. (Foto: SoundProof)

(Foto: SoundProof)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svensk populært på Wikipedia