Fra 0 til 100 på 15 minutter

Hørebøffer til gamer-folket

(Foto: Astro)

Alle kender tastaturer og computermus fra Logitech, men det schweizisk-baserede firma med over 7.200 ansatte worldwide spænder over meget mere.

Et af de områder, som mest insidere og spil-entusiaster kender til, er Astro Gaming i amerikanske San Francisco.

Her har man specialiseret sig i at bygge gaming headsets af nærmest professionel kvalitet.

I den forbindelse bygger Astro på sin erfaring med at designe Microsofts Xbox 360 og tilbehøret til denne populære spillekonsol. Inden da stod Astro Studios for udseendet af Alienware computere og Compaqs IPAQ lomme-pc.

Det seneste nye fra Astro er anden generation af de trådløse A20 gaming headsæt. Det henvender sig til spil-entusiaster, der ofte sidder i timevis med deres pc eller spillekonsol.

Lydgengivelsen er forbedret i forhold til forgængeren, der vandt flere priser og awards på grund af sin kvalitet. Lyden skal nu levere helt forvrængnings-fri bas, klare mellemtoner og ikke-trættende diskant.

(Foto: Astro)

Tre forud-programmerede lydbilleder står til rådighed:

Astro indstillingen giver meget præcis bas og kan bruges generelt til alle spil. Pro har ekstra nøjagtig mellemtone til streaming, mens Studio med sin neutrale gengivelse er bedst til film og musik.

Det nye headsæt har fuld kompatibilitet med Windows-baserede pc’er og de nye spillekonsoller Xbox X fra Microsoft og Playstation 5 fra Sony.

A20 bruger ikke standard Bluetooth, men en bedre 2,4 GHz teknologi. Den skal give en mere stabil trådløs forbindelse og række op til 15 meter.

Hovedtelefonerne har samtidig fået udvidet deres spilletid til over 15 timer på en batteri-opladning. Længere kan selv en gaming-pro ikke holde koncentrationen kørende foran skærmen.

Sammen med det nye A20 Gaming Headsæt følger en anden generations USB Transmitter, der bruges i forbindelse med Xbox eller PlayStation.

De nye hovedtelefoner til spil-folket koster 899 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra 0 til 100 på 15 minutter