Dell skærm er ideel til videomøder

Sennheiser til lav pris

(Foto: Sennheiser)

Gennem over 75 år har tyske Sennheiser bygget nogle af verdens bedste hovedtelefoner.

De bruges både af professionelle studiefolk og af millioner private musik-elskere verden over, der ikke har noget imod at betale lidt ekstra for høj tysk kvalitet.

Sennheisers nye HD 250BT bryder med denne tradition. Ikke, at der er gået på akkord med lyd og bærekomfort. Det anderledes med de nye hovedtelefoner er prisen. Den virker ligefrem lav.

For 69 euro eller ca. 500 kroner får man et sæt klassiske over-øret hørebøffer i et diskret og minimalistisk design uden alle mulige fancy elektroniske gimmicks.

(Foto: Sennheiser)

Ingen aktiv støjreduktion for eksempel. I stedet må man stole på, at de bløde ørepuder holder verdens larm ude. I stedet får man den rene trådløse lyd med en dynamisk basgengivelse – lover Sennheiser.

Sennheisers nye lavpris hovedtelefoner arbejder med den vel-afprøvede Bluetooth 5.0 teknologi. De støtter lyd-codecs af høj kvalitet som AAC og AptX. De spiller i op til 25 timer på en batteri opladning.

Hvis man vil skræddersy lyden til ens egen personlige smag, kan man lege med en elektronisk equalizer i den medfølgende Sennheiser Smart Control app….

(Foto: Sennheiser)

(Foto: Sennheiser)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dell skærm er ideel til videomøder