Så kan tv ikke blive mindre

Smart trådløs energi til mobilen

 

(Foto: Zagg / Mophie)

Trådløs opladning ”on-the-go” bliver nu nemmere end nogensinde før med den nye Mophie Juice Pack Connect powerbank.

Nyheden kan overføre nye energi til alle smartphones, der er kompatible med Qi standarden for trådløs opladning. Det er f.eks. Apples nyere iPhones og en lang række af de dyrere Android mobiler på markedet.

Trådløs opladning til undervejs er i sig selv ikke noget nyt, men normalt skal man have begge hænder i brug, når ekstra-batteriet skal holdes tæt til mobiltelefonen.

Alternativt kan man naturligvis surre powerbank og telefon sammen med en solid elastik. Ikke særlig elegant, men det virker som regel.

(Foto: Mophie)

Så er Mophies nye løsning altså meget smartere; Med dobbelt-klæbende tape anbringer man en lille plastik-holder på bagsiden af telefonen, hvor man lader Juice Pack batteriet glide ind i.

Når man ikke lige skal lade op, kan man så tage Mophie med i lommen eller tasken. Powerbanken er lille og kompakt, og den rummer op til 5.000 mAh energi. Det er nok til at fylde de fleste mobiltelefon batterier op til randen.

Mophie Juice Pack Connect fungerer også med mobiler, der har et ekstra cover på. Det må dog ikke være tykkere end fem millimeter tykt for at garantere en ordentlig overførsel af strøm.

Endelig kommer Juice Pack med såkaldt ”pass-through” opladning. Det betyder, at man kan lade både telefon og powerbank op samtidig ved at lægge dem på en Qi-kompatibel lademåtte eller oplader-stativ.

Den nye Mophie Juice Pack Connect koster 80 US dollars på det amerikanske marked. Det svarer til ca. 500 kroner….

(Foto: Zagg / Mophie)

(Foto: Zagg / Mophie)

(Foto: Zagg / Mophie)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kan tv ikke blive mindre