Smart trådløs energi til mobilen

Når tv bliver til kunst

(Foto: Samsung)

Samsung har fundet sig en unik niche i tv-verdenen med sine The Frame apparater, der mere ligner et maleri med ramme end et fjernsyn.

The Frame ideen er sågar så gennemført, at man ad elektronisk vej kan købe sig et kunstværk til at fylde skærmen med, når man ikke lige vil se den seneste Netflix tv-serie eller nyheds-udsendelser med en sur Donald Trump i billedet.

Jeg skal ikke kunne sige, om Samsung sælger mange af de kunst-færdige tv-apparater, men åbenbart nok til at fortsætte udviklingen af The Frame med nye features og funktioner.

Den nye version af The Frame kan først og fremmest fungere både i bredformat som normale tv – og på højkant. Så vil billed-portrætter pludselig se helt naturlige ud.

Samsungs nye The Frame tv fås bl.a. med denne dekorative staffeli stander. (Foto: Samsung)

Trofaste læsere vil måske huske, at Samsung præsenterede det roterende tv i 2019. Det var med Sero modellen.

Også dét kunne skifte fra bred- til højformat og omvendt ved tryk på en knap på fjernbetjeningen. Skiftet skete med elmotorer.

Samsung nævnet overhovedet ikke  Sero i sin præsentation af årets nye tv-modeller. Til gengæld får The Frama mange ord med på vejen. Så det er nok vejen frem.

The Frame er som udgangspunkts forsynet med en 43 tommers QLED skærm, der er noget slankere end forgængeren. 24,9 millimeter for at være præcis. Andre skærm-størrelser skal også være på vej, men de får ikke effekten med den roterende skærm.

(Foto: Samsung)

Købere af The Frame vil kunne købe det elegante tv med flere forskellige rammer end hidtil. Der er jo trods alt tale om et kunstværk snarere end bare et fjernsyn.

Meget klogt udvider Samsung også udvalget af kunst, som man kan sætte på skærmen, så tv’et ikke står med en sort flade, når det ikke er i brug.

Kunsten køber man online via Samsung Art Store, Her har man lavet nye aftaler med museer, gallerier og kunstnere, så deres værker kan vises virtuelt på The Frame tv. Mod et passende vederlag naturligvis.

Det eneste, Samsung mangler at fortælle, er prisen på det nye The Frame tv – og hvornår det kan købes i butikkerne. Mon ikke vi får de informationer i løbet af foråret….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart trådløs energi til mobilen