Laptop rigtig god til videomøder

Bose bliver mere sporty

(Foto: Bose)

Nu har de fleste lige vænnet sig til, at trådløse øretelefoner proppes helt ind i øregangen. Nogle af dem – og især Airpods – har en dråbe hængende ud ned over øreflippen.

Der findes dog mennesker, som ikke bryder sig om at få noget puttet i øret. Eller de er nervøse for, at deres dyrebare øretelefoner falder ud, når de træner eller har dem på på arbejde.

De er målgruppen for de nye Sport Open Earbuds fra Bose.

I stedet for at ligge løst i øregangen placeres Bose nyhederne bag brugerens øre. Lidt ligesom moderne høre-apparater.

(Foto: Bose)

Ordet ”Sport Open” dækker over, at øretelefonerne er forsynet med et åbent design, der kaster lyden ind i øregangen. Den er til gengæld fri, som naturen skabte den.

Bose fortæller, at mange løbere og cyklister har henvendt sig for at få udviklet et sæt trådløse øretelefoner, hvor de kan koncentrere sig om det vigtige – deres præstationer og musikken.

De vil ikke længere skulle tage øretelefonerne ud af øret eller trykke på en knap for at kunne høre trafikken, en trænings-partners stemme eller andre vigtige lyde.

Den effekt skal være opnået med de nye Bpse Sport Open, hvor hver øreprop vejer 14 gram. Den er samtidig vandtæt efter IPX4 normen. I praksis betyder det, at øretelefonerne sagtens kan tåle sved og vådt hår.

De nye Bose Sport Open øretelefoner fås kun i denne sorte farve. (Foto: Bose)

 

Den særlige konstruktion skal samtidig bevirke, at Bose ikke har brug for at indbygge en aktiv og dyr støjreduktion i sine sporty øretelefoner.

Indendørs sidder specielle dipol drivere – små højttaler enheder på hver 16 mm i diameter. Lydkvaliteten skal være den sædvanligt høje, som Bose er kendt for.

Sport Open har selvfølgelig mikrofoner integreret, så de kan anvendes som håndfri telefoner sammen med en trådløst forbundet mobil.

Transmissionen sker via den seneste Bluetooth 5.1, og man kan samtidig bruge Google Assistent eller Apple Siri til f.eks. at hidkalde vejrudsigten på sine øretelefoner.

(Foto: Bose)

 

På højre øretelefon sidder en multi-funktions-knap, der bruges til at styre musik afspilning, tage og afvise opkald, tænde og slukke. En knap på venstre øreprop forbinder til en stemme assistent.

Bose opgiver spilletiden til otte timer efter to timers opladning. 20 minutter I den medfølgende bæreæske vil give tre timers ekstra driftstid.

Bose Sport Open Earbuds kommer i amerikanske butikker fra den 20. januar til en pris af 200 USD. Den danske pris er endnu ikke offentliggjort….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laptop rigtig god til videomøder