LEGO blomstrer op

Gør iPhone 12 til en rigtig fotograf

(Foto: Sandmarc)

Kameraerne på de nye iPhone 12 telefoner er de bedste, som Apple nogensinde har bygget. 99 procent at køberne vil være tilfredse med de foto- og video-resultater, de kan opnå.

Alligevel vil der altid være nogle, der vil have mer. Denne procent er målgruppen for de nye Sandmarc objektiver, som indhenter det efterhånden lille forspring, som spejl-refleks-kameraer stadig har i forhold til iPhones.

Objektiverne fra Sandmarc passer til alle iPhone 12 modeller og omfatter separate tele-, makro-, fiskeøje-, vidvinkel og anamorfiske bredformat-linser.

Dertil kommer en håndfuld filtre, der kan erstatte de digitale software-effekter, som mange henter hos Instagram, Snapchat eller Adobe.

(Foto: Sandmarc)

Ifølge fabrikanten vil man især kunne se forskellen, når man tager billeder under kritiske forhold. Det kan f.eks. være at zoome et motiv ind uden at gå på kompromis på billed-opløsningen.

Både med hensyn til udseende og betjening minder Sandmarc om den, man kender fra traditionelle kameraer. Bare dét, at man kan dreje på objektivet for at finindstille, vil sikkert få mange til at klappe i hænderne.

Priserne på de enkelte objektiver og filtre ligger typisk på mellem 70 og 200 dollars eller fra 450 til   1.250 kroner….

(Foto: Sandmarc)

(Foto: Sandmarc)

(Foto: Sandmarc)

(Foto: Sandmarc)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO blomstrer op