274 journalister sidder i fængsel

Dplay hedder nu Discovery+

(Foto: discovery+)

Nye tv-kanaler skal åbenbart have et plus i enden af navnet, hvis de skal blive til noget stort i disse år.

I 2020 fik vi således de nye tv streaming tjenester Disney+ og Apple TV+, og de følges fra i dag op med discovery+.

I Danmark kender vi kanalen som Dplay, men den omdøbes nu til discovery+ som led i en større global lancering og ny-positionering af Discovery koncernens mange tv-kanaler.

Ambitionerne er pænt store: discovery+ skal være verdens førende video streaming tjeneste inden for underholdning fra den virkelige verden. Modsat Apple TV+ og Disney+, hvor indholdet primært vil være fiktion med biograffilm, tv-serier og shows.

I Danmark og i Norden vil discovery+ dog være en smule anderledes end i de øvrige 25 lande, hvor tjenesten åbner i dag.

Via discovery+ abonnementet er der adgang til at se PGA golf i de fleste af årets uger. (Foto: Hebi B / Pixabay)¨

Herhjemme indeholder discovery+ nemlig også de mange underholdende tv-serier, danskerne kender fra det forhenværende Dplay. Med andre ord er discovery+ et Dplay med en masse nyt hægtet på.

I løbet af den kommende måned har discovery+ bl.a. premierer på ”Den Kongelige Livgarde” (sæson 2

to), ”Forbrydelser der rystede Danmark” (sæson tre), ”Livet efter Singletown”, ”Efter Ex” (sæson fem) og ”The Olsens” (sæson tre). Dertil kommer helt nye serier som ”Jaget vildt: Kendte på flugt” eller ”Stjerner i Trøjen.”

På sportsfronten kommer allerede i årets første måneder begivenheder som Australian Open i tennis, Superligaen i fodbold, Euro League, FA Cup fra England og Carabao Cup fra    . I marts vises hele tre landsholds-kampe i fodbold.

Lidt længere fremme i tiden er det OL i Tokyo – hvis det gennemføres på grund af Corona. Derudover vejter Tour de France, Grand Slams i tennis, Giro D’Italia og 10 fodbold-landskampe.

Den populære tv-serie ”Ex on the Beach” fortsætter på på discovery+ (Foto: Krestine Havemann / discovery)

Danske seere kan også se frem til langt flere natur-dokumentarer, deriblandt nogle af BBC’s mest berømte formater.

Endelig bliver 2021 året, hvor man på discovery+ kan opleve blandt andre tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen i tredje sæson af ”Over Atlanten”.

Der kommer en ny sæson af den populære reality serie  ”Ex on the Beach”. I løbet af sommeren løftes sløret for en helt ny reality satsning på discovery+.

Derudover vender kendisreportagerne ”Bendtner & Philine”, ”Remee & Mathilde” samt og ”Bare Elvira”  retur med spritnye sæsoner.

Prisen på ”Sport & Underholdning” abonnementet sænkes med 30 kroner til 149 kroner om måneden – for både nye og gamle kunder. ”Underholdning” pakken koster fortsat 99 kroner om måneden.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

274 journalister sidder i fængsel