Her er alt-i-én køkken-maskinen

Hvad med en egen lokal sky?

(Foto: ECLLPSE)

I tech-verdenen tager ting aldrig lang tid. Med korte mellemrum dukker der hele tiden nyheder op, der er hurtigere, mindre og smartere end de nuværende ting.

Tænk f.eks på cd-skiverne, der afløste floppy diske på computeren. USB-sticks, der sparkede compact discs ud af markedet – og nu, hvor lagring i skyen (”cloud”) har ændret på den måde, vi gemmer vores data på.

ECLLPSE hævder at få lige så stor betydning for manges hverdag, selvom det nok er en mild overdrivelse. ECLLPSE er bærbare SSD-drev, som er super-solide og ikke fylder mere end en fingernegl.

Man kan sammenligne ECLLPSE med de engang så populære USB-sticks. De er bare mere holdbare og kan lagre meget større mængder data.

Det er derfor, at fabrikanten af ECLLPSE sammenligner sin nyhed med en cloud service. Måske rettere en lokal sky, som man ikke skal betale abonnement til – og som også kan arbejde offline uden en fungerende internet forbindelse.

(Foto: ECLLPSE)

ECLLPSE drevene fås med kapaciteter på 512 GB, 1 og TB, Overførsels-hastigheden er op til 550 MB i sekundet, så selv store filer kan flyttes til og fra lageret på ingen tid.

F.eks. tager det kun 39 sekunder at hente en 4K video 20 GB ind. Havde man brugt en ekstern harddisk, ville det koste tre minutter og med et SD memory kort snildt 15 minutter.

De små vandtætte og stødsikre SSD-drev fungerer både med  Windows, Mac, iOS, Android, kameraer samt Playstation og Nintendo Switch spillekonsoller.

ECLLPSE har netop hentet finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Indiegogo. Interessen har været enorm, og det ønskede beløb er overgået 3.700 procent.

Interesserede kan fortsat forudbestille en ECLLPSE disk til særpris. En 2 TB udgave koster 1.220 kroner – en 512 GB variant 480 kroner….

(Foto: ECLLPSE)

(Foto: ECLLPSE)

(Foto: ECLLPSE)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er alt-i-én køkken-maskinen