Nytår hver anden måned

Nu kan 5G tåle alt

(Foto: Blackview)

Rent teknologisk plejer håndværker-mobiler at halte en generation eller to efter deres ”civile” slægtninge. Det hårdføre har været prioriteret over ydeevnen.

Sådan er det ikke med den nye Blackview BL6000 Pro. Som første outdoor mobil i verden kommer den med integreret 5G telefoni.

Hvor vigtig 5G er for en super-solid telefon, kan man altid diskutere. I Danmark og I de fleste andre lande rulles 5G ud i de større byer, der jo ikke er den typiske hjemmebane for Blackview kategorien af mobiler.

Det er snarere på landet, i skove, til søs, på bjergsider, på mountain bike, camping osv. OK – denne type telefoner er også populære hos håndværkere, ingeniører og redningstjenester. De arbejder jo lige så ofte I byerne.

(Foto: Blackview)

Blackview BL6000 er vandtæt efter de ekstra skrappe IP68 og IP69K specifikationer, ligesom telefonen klarer de militære MIL-STD-810G krav.

Det betyder i praksis, at 5G mobilen kan tåle flere fald fra 1,5 meters højde og ned på et stengulv uden at gå i stykker. Desuden drukner den ikke af at ligge på 1,5 meter vand i 30 minutter.

BL6000 fungerer også fint under ekstreme klima-forhold ned til minus 30 grader Celsius, Det skal være muligt takket være en ny indpaknings-teknologi, som Blackview kalder ”Nano Molding.”

En sprinter bliver den nye telefon dog aldrig. Den har MediaTeks mellemklasse chip Dimensity 800 som motor, der suppleres af 8 GB RAM og 256 GB lager.

(Foto: Blackview)

5G radioen ombord kan arbejde i både de europæiske, amerikanske og asiatiske 5G netværk, hvilket bestemt ikke er en selvfølge.

På ryggen af telefonen sidder tre kameraer med en Sony på 48 megapixel som hovedskyder. De sikrer HDR støtte, ultra vidvinkel Night Mode, Underwater Mode og videoer i 4K med 30 billeder i sekundet (fps).

Desuden kan BS6000 (naturllgvis) kommunikere med både GPS, GLONASS, Beidu, Galileo og QZSS. Brugeren skal aldrig føle sig helt ensom og forladt.

Blackview søger i øjeblikket finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Indiegogo.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar til en særpris af 3.879 Hong Kong dollars eller ca. 3.000 kroner. Med i prisen følger et sæt trådløse øretelefoner….

(Foto: Blackview)

(Foto: Blackview)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår hver anden måned