Snak med dit køleskab

Samsung nåede ikke de 300 millioner

(Foto: WeChat)

2020 har været et udfordrende år for de fleste. Også for smartphone fabrikanterne, der slet ikke solgte det antal nye mobiler, som de havde forventet.

Faktisk er det globale salg af telefoner gået tilbage i årets første tre kvartaler, og det er et spørgsmål, om julehandelen har ændret meget på det. Tallene fra den kendes ikke endnu.

For et år siden spåede verdens nummer ét i smartphones – Samsung – at man ville sælge 300 millioner eksemplarer her i 2020. Nu ser det ud til kun at blive 270 millioner.

Alle andre mobil-fabrikanter kan kun drømme om at nå den slags salgstal, men hos Samsung er de nærmest normale. I alle årene siden 2012 har den sydkoreanske gigant nemlig produceret omkring 300 millioner telefoner.

Nu har Samsung så meldt ud, at man vil sælge 307 millioner smartphones i 2021. Dét mål skal bl.a. opnås ved at udsende et par håndfulde nye 5G telefoner. De fleste i de lavere prisklasser.

Samsjung vil sælge seks millioner dyre foldemobiler i 2021. (Foto: Samsung)

Ifølge det koreanske elektronik-fagmedie ETNews skal 50 millioner af de solgte telefoner være de dyre topmodeller. Blandt dem vil seks millioner være de avancerede folde-mobiler.

Samsungs mellemklasse telefoner i Galaxy A og M serierne skal trække det tunge læs med 237 millioner styk i 2021. Endelig vil Samsung sælge 20 millioner ”feature phones”. Det er de billige mobiler uden touch skærm.

Når Samsung lancerer sine nye Galaxy S21 modeller i midten af januar, lyder startskuddet for sydkoreanernes store 5G offensiv.

Galaxys nye toptelefoner kommer som S21, S21 Plus og S21 Ultra. De kommer i et anderledes design og en række nye farver.

Den officielle premiere på Samsung Galaxy S21 – eller S30, som nogle mener bliver navnet – foregår den 14. januar. I butikkerne lander telefonerne den 29. januar….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snak med dit køleskab