Plastik affald klistrer godt

Giv din iPhone 12 strøm med magnet

(Foto: Satechi)

Nu, hvor smartphone fabrikanterne på stribe dropper at lægge ladeklodser og øretelefoner i deres æsker for at spare penge, gælder det om at finde andre løsninger til at holde sine mobiltelefoner med strøm.

Apple var først til at indføre”slankekuren” med sine iPhone 12 telefoner. Samsung følger efter i januar med sine nye Galaxy S21, og Xiaomi gør det samme med sin nye topmobil Mi 11.

Apple er foreløbig ene om at vise et alternativ. Det sker med sine magnetiske MagSafe gadges, som man kan klikke på bagsiden af iPhone 12. De kommer både som trådløse opladere og andre smarte udvidelser til telefonen.

Tilbehørs-specialisten Satechi har nu præsenteret en oplader til iPhone 12, der har flere fordele end Apples egen. Kun på ét punkt står Satechis USB-C iPhone 12 Magnetic Wireless Charging Cable svagere end Apple selv.

Det drejer sig om ladehastigheden. Her kan Satechi kun aflevere 7,5 watt, mens Apples MagSafe Charger sender 15 watt ind i telefonen. Naturligvis forudsat, at den forbundne ladeblok kan håndtere så meget strøm.

(Foto: Satechi)

Til gengæld er Satechis kabel 50 procent længere end Apples eget – 1,5 meter mod knap en meter. Det kan være vigtigt, når man sidder ved sit sofabord eller skrivebordet.

Desuden er Satechis oplader betydeligt billigere. Den koster 30 dollars eller knap 200 kroner, hvor Apple tager 349 kroner.

Begge har den fordel frem for trådløse Qi opladere, at man med MagSafe kan holde mobiltelefonen oppe foran ansigtet eller ved øret. Ved normal trådløs opladning skal telefonen ligge eller side på opladeren.

Satechi nyheden passer til alle iPhone 12 modeller inklusive mini, Pro og Pro Max.

Har man en lidt ældre iPhone med trådløs opladning, men uden MagSafe, kan Satechi levere en lille selvklæbende Magnetic Sticker, som placeres på telefonens ryg – og som strøm-panelet kan klikkes på. Den koster 10 dollars ekstra….

(Foto: Satechi)

(Foto: Satechi)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastik affald klistrer godt