Fake News om kongelige

Smart til sofa-arbejderne

(Foto: Nerdytec)

Hører du også til dem, der sidder i sofaen og arbejder med din pc eller i din seng? Tamper i tasterne til dine emails og tekst-dokumenter eller styrer dine computerspil?

Så vil du vide, at man sjældent kommer til at sidde særlig godt eller ergonomisk korrekt. Sofabordet er for lavt, og det bliver hurtigt trættende med tastaturet placeret i sit skød og benene i skrædderstilling.

Nerdytec præsenterede sin første Couchmaster Cycon sofa-løsning for fem år siden. Nu er version 2 kommet, og den skal være både mere praktisk anvendelig og mere komfortabel at bruge.

CYCON² er et antal bløde moduler i memory skum, som sættes sammen med magneter. Tilsammen udgør de et arbejdsbord, svøber sig om sin bruger på tre sider.

(Foto: Nerdytec)

På den måde er der god plads til alle de gadges, man har brug for til arbejdet eller spillet foran skærmen. Tastatur, computermus, spil-controller, musemåtte, hovedtelefoner, smartphone headsæt, tablet osv.

En af forbedringerne i CYCON² er flere stik og forbindelser.

Nu er der hele seks USB 3.0 porte, som kan sættes i ”arbejdsbordet”, der også kan sørge for, at de bliver ladet op. Indeni Couchmaster sidder nemlig en solid strømforsyning.

Prisen for mini-skrivebordet til sofaen eller sengen er 179 US dollars eller ca. 1.100 kroner….

 

(Foto: Nerdytec)

(Foto: Nerdytec)

(Foto: Nerdytec)

(Foto: Nerdytec)

 

 

 

 

https://us.nerdytec.com/

https://www.amazon.co.uk/dp/B00CCHRJ2Q/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&linkCode=gs2&linkId=fbed5d5672bed60ef5dd9767627278c5&creativeASIN=B00CCHRJ2Q&tag=blesthisstuf-21&creative=9325

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fake News om kongelige