Hvem pynter træet?

Læg makeup med Google

(Foto: Google)

Det kan være besværligt at shoppe online for visse produkter, hvis man ikke kender dem i forvejen, eller man ved præcist, hvad man vil købe.

Det gælder især personlige ting som tøj, kosmetik og makeup. Man kan jo ikke prøve tingene på og se, hvordan de klæder en.

Flere modehuse og fabrikanter af kosmetik har forsøgt sig med virtuelle ”på-prøvninger” via internet. Moderne teknologi hjælper undervejs.

Nu kommer internet giganten Google til hjælp.

I en ny Augmented Reality app (AR) kan man ikke kun se kosmetik og makeup lagt på en stribe forskellige hudtyper, ansigtsformer, hårfarver osv.

Man kan også ”afprøve” makeup’en på sig selv ved at benytte mobiltelefonens kamera. I så fald skal man klikke på en særlig ”Try it on” knap i kosmetik produktets Google Search info-panel.

(Foto: Google)

Den nye AR feature er tilgængelig for Google brugere i USA. Hvornår den bliver åbnet i Europa og Danmark, er ikke offentliggjort endnu.

Google har lavet aftaler med mange kosmetik mærker. De udstyrer deres hjemmesider med den ekstra information og de data, som Googles Augmented Reality app kræver.

Blandt de mest kendte makeup brands, som man kan afprøve virtuelt via Google er L’Oreal og MAC. Deres produkter i f.eks. øjenskygger kan brugerne lægge på et foto af deres ansigt. En knap på skærmen giver direkte adgang til at købe varen online.

Google har planer om at udvide sin AR app betragteligt i den kommende tid. Makeup og kosmetik er det mest oplagte område, men også beklædning og produkter til hjem og have kan tjekkes allerede nu via Google Shopping.

Augmented Reality funktionen fra Google fungerer kun på mobiltelefoner og tablets. Desværre kun I USA for tiden….

(Foto: Google)

 

https://blog.google/products/shopping/shopping-beauty-product-try-it-google/

 

 

https://www.slashgear.com/googles-latest-ar-feature-lets-you-virtually-try-on-makeup-18651859/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem pynter træet?