Mobilen kan ændre kulør

Tasken til din snemand

(Foto: Tsuchiya Kaban)

Der findes mennesker, som har tasker til alle formål. Store og små, fine og dagligdags. Man skal bare have en taske, uanset om man skal på arbejde, på date, til fornem reception, til indkøbsturen,  til hobby og sport.

Jeg er ret sikker på, at ingen danskere har denne læder-taske fra den japanske designer Tsuchiya Kaban. Hans nyeste påfund kan nemlig bære rundt på en mini-snemand.

Det lyder måske lidt småskørt, men Kaban havde i sommers stor succes med en taske, der var beregnet til at transportere en vandmelon. Intet andet.

(Foto: Tsuchiya Kaban)

Herhjemme kunne den nye Snowman Leather Bag ellers være relevant nok. I de seneste år har vi ikke haft rigtige snevintre, hvor vi kunne bygge snemænd i massevis.

Derfor kunne det være godt med en taske, der kunne transportere en sjælden snemand fra haven og ind i dybfryseren og derfra videre til, hvor kreationen skal vises frem.

Snemands-emballagen er del af et japansk initiativ ved navn ”the fun of carrying”, hvor kunstnere, designere og andre mennesker med krøllede hjerner kappes om at skabe sjove tasker.

(Foto: Tsuchiya Kaban)

Typisk japansk er den nye taske af høj kvalitet og designet med sans for alle detaljer. Ikke kun er tasken udformet som en lille snemand. Den er også fremstillet af vandtæt læder og er foret med temperatur-isolerende polyester. Indholdet skulle jo nødig smelte for hurtigt.

Desværre kan man ikke købe den nye Snowman Leather Bag. Heller ikke I Japan, hvor det ellers må være højsæson lige nu for at bygge og bære snemænd.

Til gengæld kan man beundre tasken i kæden af Tsuchiya Kaban butikker, hvor den er på turné her i dagene før jul og nytår….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilen kan ændre kulør