Galaxy S21 bliver lidt billigere

Obamas har god musik-smag

(Foto: BookTube)

Præsident Trump har sagt og tweetet mangt og meget i sine snart fire år ved styrepinden i Det Hvide Hus.

Angreb på fjender og fyringer af ansatte via Twitter har været på dagsordenen. Til gengæld har vi ikke hørt meget om Trumps smag ud over, at han kan lide røde slips, østeuropæiske hustruer og elsker at spille golf.

Hvad med den musik, som præsidenten lytter til, hvilke tv-serier han ser eller, hvilke bøger han har liggende på sit natbord og faktisk læser?

På dét punkt var hans forgænger i embedet – Barack Obama – meget mere informativ. Hvert år fik vi f.eks. at vide, hvilke spillelister over musik Obama har lavet på sin egen smartphone.vedrH

Obamas fortsætter (heldigvis) med de åbne livsstil. Hustru Michelle indtaler f.eks. nogle af Spotifys mest lyttede podcasts om livet, familien, gode råd osv.

Nu har husbond Barack i anledning af julen offentliggjort sin favorit musik i 2020. Det skete i en tweet, som man snildt kan benytte som inspiration til en egen play-list.

(Illustration: Barack Obama / Twitter)

Obama viser nemlig god smag i moderne musik. Meget præget af amerikansk, sort musik, men også med et par klassikere fra rock genren imellem.

Eks-præsidenten indleder sin musikalske anbefalinger med ”Savage” fra Megan Thee Stallion og Beyoncé. Det lover godt for resten af spillelisten.

Den rummer f.eks. ung musik som den puertorikanske rapper Bad Bunny eller den britiske sanglærke Dua Lipa, der har været blandt de mest lyttede på Spotify og Apple Music i år.

At farmand Obama med sine 59 år ikke er den yngste længere, bliver afsløret i valg af rock-numre som Bruce Springsteens ”Ghosts” og Bob Dylans ”Goodbye Jimmy Reed.”

Selvom Barack Obama kalder listen sine favoritter, burde oversigten nok snarere markedsføres som familien Obamas.

I hvert fald har hans to døtre – og nok især den yngste Sasha på 19 år – påvirket farmand kraftigt i sit musikvalg. Sasha betragtes som familiens mest musik-kyndige….

Barack Obamas nye musikliste er snarere familien Obamas. Især har hans yngste datter Sasha på 19 år haft indflydelse på playlistens indhold. (Foto: Michelle Obama / Twitter)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galaxy S21 bliver lidt billigere