Hvor frie er sociale medier?

OPPO vil være en legende

(Foto: OPPO)

Ligesom i modeverdenen oplever man forskellige tendenser og trends, når det drejer sig om mobiltelefoner.

Der er bestemt også forskel på, hvor spændende og innovative smartphone fabrikanterne. I perioder er Apple mest trendy. Andre gange Samsung, OnePlus eller Huawei.

Lige nu ser fører-positionen ud til at ligge hos OnePlus’ storesøster OPPO. Her går det ikke kun stærkt fremad med salget, men så sandelig også med kreativiteten.

I de seneste par år har OPPO bl.a. bragt også nye ting som pop-up kameraer, fingeraftryks skannere i displayet, kameraer under skærm-glasset, vildt hurtige oplade-tider og den første telefon på markedet med et display, der kan rulle op og ned.

Meget uheldigt for os danskere er imidlertid, at OPPO mobiler ikke forhandles officielt på vores marked.

(Foto: OPPO)

 

I det hele taget mangler OPPO at slå igennem i Europa, hvor søstermærket OnePlus står meget stærkere, og den tredje søster – Vivo – er på vej ind lige nu.

Det seneste påfund fra OPPO’s side er at indgå et samarbejde med folkene bag computerspil bestselleren ”League of Legends”.

Det sker ganske kort efter en fin succes med en lignende ”collab” med spillet ”Evangelion.”

Ligesom med ”Evangelion” nøjes OPPO ikke med at skrive spil-navnet på sin mobiltelefon og lægge specielle skærm-baggrunde ind.

OPPO er meget mere gennemført. Æsken, som OPPO Find X2 telefonen kommer i, ser f.eks. ret fantastisk ud. Når man åbner den, løfter mobilen sig langsomt op fra det sorte dyb.

Hvis ikke telefonen giver nok League of Legends atmosfære, kan man også få den på et OPPO RX smartwatch, (Foto: OPPO)

 

Hele ryggen af OPPO Find X2 S10 telefonen i League of Legends trim fremstår i turkis farver med en sværd-spids, der skærer igennem tågen.

Gyldne ornamenter ser man overalt. I logoer, på en ramme omkring hele mobilen, på kamera modulet osv.

Meget cool forandrer det tågede motiv på telefonens bagside udseende, alt efter fra hvilken vinkel man beskuer det.

Total-oplevelsen kommer, når man tænder for OPPO mobilen. Så toner en flot League of Legends brugerflade frem på den 6,7 tommer store OLED skærm i fornem Quad HD+ grafik.

Kernen i alt League of Legends atmosfære sidder en Find X2 Pro, der er OPPO’s topmodel. Den er udstyret med en Snapdragon 865 motor, 8 GB RAM og 256 GB lager, Batteriet er på 4.200 mAh og og fyldes op af en SuperVOOC 2,9 oplader.

OPPO Find X2 League of Legends S10 sælges i et begrænset oplag på det kinesiske marked. Her koster den super-seje telefon for 4.999 yuan, hvilket er ganske mange penge på de kanter. Direkte oversat til Danmark vil det svare til 5.000 kroner….

(Foto: OPPO)

(Foto: OPPO)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor frie er sociale medier?